Aký je príklad objektu prístupu?
Aký je príklad objektu prístupu?

Video: Aký je príklad objektu prístupu?

Video: Aký je príklad objektu prístupu?
Video: Настя учится правильно шутить над папой 2024, Smieť
Anonim

Databázy v Prístup pozostávajú zo štyroch objektov: tabuliek, dotazov, formulárov a zostáv. Spoločne vám tieto objekty umožňujú zadávať, ukladať, analyzovať a kompilovať vaše údaje, ako len chcete.

Čo sú v tomto ohľade databázové objekty?

A databázový objekt je akýkoľvek definovaný objekt v databázy ktorý sa používa na ukladanie alebo referenčné údaje. Niektoré príklady databázové objekty zahŕňajú tabuľky, zobrazenia, klastre, sekvencie, indexy a synonymá. Tabuľka je zameraná na túto hodinu, pretože ide o primárnu a najjednoduchšiu formu ukladania údajov v relácii databázy.

Okrem toho, čo je objekt dotazu? Objekt dotazu . A Objekt dotazu je tlmočníkom [Gang of Four], teda štruktúrou predmety ktorý sa môže sformovať do SQL dopyt . Môžete to vytvoriť dopyt odkazovaním na triedy a polia namiesto tabuliek a stĺpcov.

Následne si možno položiť otázku, čo je objekt dotazu v prístupe?

Dopyt . An objekt ktorý poskytuje vlastný pohľad na údaje z jednej alebo viacerých tabuliek. Dotazy predstavujú spôsob vyhľadávania a zostavovania údajov z jednej alebo viacerých tabuliek. Keď postavíte a dopyt v Prístup , definujete konkrétne podmienky vyhľadávania, aby ste našli presne tie údaje, ktoré chcete.

Aký je najdôležitejší objekt v databáze Accessu?

tabuľky

Odporúča: