Prečo je node js rýchlejší ako PHP?
Prečo je node js rýchlejší ako PHP?

Video: Prečo je node js rýchlejší ako PHP?

Video: Prečo je node js rýchlejší ako PHP?
Video: PHP je lepšie ako Node.js (zatiaľ) #31 2024, Smieť
Anonim

js vs PHP : Výkon . PHP poskytuje stabilný a spoľahlivý výkon pokiaľ ide o vývoj webových aplikácií v porovnaní s rámcom Javascript. Pri porovnaní oboch prostredí si však všimnete, že NodeJs vyniká byť veľa rýchlejšie ako PHP , kvôli nasledujúcim USP: Rýchlosť priateľský motor V8.

Otázkou tiež je, či je NodeJs rýchlejší ako PHP?

HHVM je sedemkrát Rýchlejší než prostý PHP (podľa systémového času), ale Node.js je viac než päť krát Rýchlejší než HHVM v tomto teste na lámanie čísel. Pokiaľ ide o využitie RAM, HHVM je oveľa efektívnejšie než PHP , ale Node.js je párny lepšie.

Čo je lepšie okrem vyššie uvedeného PHP alebo NodeJs? Obaja PHP a Node.js sú interpretované jazyky. Životaschopné voľby – oboje PHP a Nodes.js sa používajú na vytváranie webových stránok a obe bežia na strane servera. Niektorí programátori však preferujú PHP pretože je ľahšie vyzdvihnúť ako a Node.js a obsahuje integrovanú databázu. Jeden nie je lepšie než ten druhý.

prečo je node js rýchlejší?

Samotné žiadosti neboli doručené rýchlejšie . To znamená, že viac požiadaviek bolo vybavovaných paralelne s rovnakým počtom front-endových strojov. To sa deje preto Uzol . js používa jeden proces na spracovanie viacerých požiadaviek. Jeden proces má tendenciu využívať menej pamäte ako viaceré procesy.

Prečo je uzol rýchlejší ako Java?

Java bude takmer vždy rýchlejšie ako Node .js, pokiaľ sa nepoužíva hlúpo. Je to preto, že zdieľanie pamäte medzi vláknami je veľa Rýchlejší než IPC. Tiež, Java Virtuálny stroj má za sebou približne 15 rokov vývoja než runtime V8.

Odporúča: