Čo je zvuk AVF?
Čo je zvuk AVF?

Video: Čo je zvuk AVF?

Video: Čo je zvuk AVF?
Video: SQWOZ BAB & The First Station – АУФ (AUF) 2024, Smieť
Anonim

AVFoundation je plnohodnotný rámec pre prácu s audiovizuálnymi médiami založenými na čase v systémoch iOS, macOS, watchOS a tvOS. Pomocou AVFoundation môžete jednoducho prehrávať, vytvárať a upravovať filmy QuickTime a súbory MPEG-4, prehrávať streamy HLS a zabudovať do svojich aplikácií výkonné funkcie médií.

Okrem toho, čo je rámec AVFoundation?

AVFoundation je a rámec s rozhraním Objective-C a Swift, ktoré poskytuje služby na vysokej úrovni pre prácu s audiovizuálnymi médiami založenými na čase v operačných systémoch Apple: iOS, macOS, tvOS a watchOS. Počnúc Mac OS X Lion je to teraz predvolené médium rámec pre platformu macOS.

Podobne, čo je AVFoundation v Swift? AVFoundation . AVFoundation je plnohodnotný rámec pre prácu s audiovizuálnymi médiami založenými na čase v systémoch iOS, macOS, watchOS a tvOS. Použitím AVFoundation , môžete jednoducho prehrávať, vytvárať a upravovať filmy QuickTime a súbory MPEG-4, prehrávať streamy HLS a zabudovať do svojich aplikácií výkonné funkcie médií.

Podobne sa môžete opýtať, ako používať rámec AVFoundation v systéme iOS?

Pridávanie AVFoundation Framework V Navigátore projektu vyberte projekt „AudioDemo“. V oblasti obsahu vyberte položku „AudioDemo“v časti Ciele a kliknite na „Fázy zostavenia“. Rozbaľte položku „Link Binary with Libraries“a kliknutím na tlačidlo „+“pridajte „ AVFoundation.

Čo je Cocoa framework v iOS?

Kakao Dotyk je používateľské rozhranie rámec od spoločnosti Apple na vytváranie softvérových aplikácií pre produkty ako iPhone, iPad a iPod Touch. Primárne je napísaný v Cieľ C jazyk a je založený na Mac OS X. Kakao Touch bol vyvinutý na základe softvérovej architektúry ovládača zobrazenia modelu.

Odporúča: