Podľa čoho je v SQL rozdelené?
Podľa čoho je v SQL rozdelené?

Video: Podľa čoho je v SQL rozdelené?

Video: Podľa čoho je v SQL rozdelené?
Video: SQL Trick | Why is Divide operation not giving complete result? 2024, Marec
Anonim

SQL PARTIE Prehľad doložiek BY

The PARTIE Klauzula BY je vedľajšou klauzulou klauzuly OVER. The PARTIE Klauzula BY rozdeľuje sadu výsledkov dotazu na priečky . Na každom sa ovláda funkcia okna oddiel samostatne a prepočítať pre každú oddiel.

Podobne sa môžete opýtať, čo sú oddiely v databáze?

Rozdelenie je databázy proces, kde sú veľmi veľké tabuľky rozdelené na viacero menších častí. Rozdelením veľkej tabuľky na menšie samostatné tabuľky môžu dotazy, ktoré pristupujú len k zlomku údajov, prebiehať rýchlejšie, pretože je k dispozícii menej údajov na skenovanie.

Niekto sa môže tiež opýtať, čo je Row_Number () a oddiel podľa na serveri SQL Server? The Číslo_riadku funkcia sa používa na poskytnutie postupného číslovania riadkov vo výsledku podľa poradia vybratého v klauzule OVER pre každý oddiel špecifikované v klauzule OVER. Priradí hodnotu 1 prvému riadku a zvýši počet nasledujúcich riadkov.

Podobne sa pýtame, prečo používame partition by v SQL?

A PARTIE Klauzula BY je použité do oddiel riadkov tabuľky do skupín. Je užitočné, keď my musia vykonať výpočet na jednotlivých riadkoch skupiny použitím ďalšie riadky tejto skupiny. To je vždy použité vnútri klauzuly OVER(). The oddiel tvorený oddiel klauzuly sú známe aj ako okno.

Čo je delenie MySQL na oddiely?

Rozdelenie je spôsob, akým databáza ( MySQL v tomto prípade) rozdelí svoje skutočné údaje do samostatných tabuliek, ale vrstva SQL ich bude stále považovať za jednu tabuľku. Kedy rozdelenie v MySQL , je dobré nájsť si prírodný oddiel kľúč.

Odporúča: