Čo znamená SoapUI?
Čo znamená SoapUI?

Video: Čo znamená SoapUI?

Video: Čo znamená SoapUI?
Video: SoapUI Beginner Tutorial 1 - What is SoapUI | SoapUi Introduction | Getting Started 2024, Smieť
Anonim

testovacia aplikácia webových služieb

Ľudia sa tiež pýtajú, prečo používame SoapUI?

SOAPUI umožňuje testerom vykonávať automatizované funkčné, regresné, súladové a záťažové testy na rôznych webových API. SOAPUI podporuje všetky štandardné protokoly a technológie na testovanie všetkých druhov API. SOAPUI rozhranie je jednoduché, ktoré umožňuje technickým aj netechnickým používateľom použitie bezproblémovo.

Okrem toho, čo je testovanie SOAP a REST API? Existujú dve široké triedy webových služieb pre web API : MYDLO a ODPOČINOK . SOAP (Simple Object Access Protocol) je štandardný protokol definovaný štandardmi W3C na odosielanie a prijímanie požiadaviek a odpovedí webových služieb. ODPOČINOK (REpresentational State Transfer) je architektúra založená na webových štandardoch, ktorá používa

Jednoducho povedané, čo je SoapUI a prečo sa používa?

SoapUI je open-source testovací nástroj, ktorý môže fungovať na viacerých platformách. Je to hlavne použité na testovanie webových služieb a webových rozhraní API. Použitím SoapUI Tester dokáže automatizovať funkčné aj nefunkčné testy a môže vykonávať testy zhody, regresie, bezpečnosti a záťaže pre webové rozhrania API.

Aký je rozdiel medzi SoapUI a Soapui pro?

API. Každý z týchto nástrojov okrem Secure má Pro verzií. The rozdiel medzi Pro a nie- Pro verzia je ako rozdiel medzi SoapUI Zadarmo a SoapUI Pro : a Pro verzia poskytuje viac funkcií, vytváranie testov je jednoduchšie Pro , atď.

Odporúča: