Obsah:

Ako zistím, že platnosť môjho hesla v AD nikdy nevyprší?
Ako zistím, že platnosť môjho hesla v AD nikdy nevyprší?

Video: Ako zistím, že platnosť môjho hesla v AD nikdy nevyprší?

Video: Ako zistím, že platnosť môjho hesla v AD nikdy nevyprší?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

Skôr ako začnete, môžete skontrolujte, kedy je vaša doménový účet heslo sa chystá vypršať . Stačí otvoriť a Príkazový riadok ako správca, zadajte a nasledujúci príkaz a stlačte Enter. Toto sa zobrazí tvoj informácie o účte, vrátane kedy naposledy si sa zmenil tvoje heslo , a kedy to vyprší.

Ako môžem týmto spôsobom zistiť, kedy vyprší platnosť môjho hesla pre aktívny adresár?

Ak chcete nájsť dátum heslo bol naposledy nastavený, spustite tento príkaz. Na snímke obrazovky nižšie môžete vidieť, že vracia všetkých používateľov, heslo posledný nastavený dátum a ak heslo nikdy vyprší . Ak chcete zobraziť expirácia skôr dátum ako heslo posledný nastavený dátum, použite tento príkaz.

Okrem toho, čo sa stane, keď zrušíte začiarknutie hesla, ktoré nikdy nevyprší? 2 odpovede. Ak teda zrušíte začiarknutie je malá šanca, že tento používateľ heslo je starší ako definuje vaša politika. Preto heslo možno vypršať . dní pred platnosť hesla vyprší.

Len tak, ako nájdete používateľa, ktorý má heslo, ktoré nikdy nevyprší?

Ako získať zoznam používateľov s heslom, ktoré nikdy nevyprší

  1. Spustite Netwrix Auditor → Prejdite na „Správy“→ Otvorte „Active Directory“→ Prejdite na „Active Directory – Stav v čase“→ Vyberte „Používateľské účty – platnosť hesiel nikdy nevyprší“→ Kliknite na „Zobraziť“.
  2. Ak chcete pravidelne dostávať prehľad e-mailom, kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa na odber“a vyberte si plán, ktorý uprednostňujete.

Ako zistím, kedy bolo moje posledné heslo zmenené?

Môžeš skontrolovať a Posledné heslo zmenené informácie pre a užívateľ účet v Active Directory. Informácie pre naposledy zmenené heslo je uložený v atribúte s názvom „PwdLastSet“. Môžeš skontrolovať hodnotu „PwdLastSet“pomocou nástroja Microsoft „ADSI Edit“.

Odporúča: