Aký je účel mime viacúčelových rozšírení internetovej pošty?
Aký je účel mime viacúčelových rozšírení internetovej pošty?

Video: Aký je účel mime viacúčelových rozšírení internetovej pošty?

Video: Aký je účel mime viacúčelových rozšírení internetovej pošty?
Video: L72: MIME Multipurpose Internet Mail Extension, MIME Header | Communication Networking Lectures 2024, Smieť
Anonim

Viacúčelové rozšírenie internetovej pošty ( MIME ) Protokol. MIME je druh prídavného alebo doplnkového protokolu, ktorý umožňuje odosielanie iných ako ASCII údajov cez SMTP. Umožňuje používateľom vymieňať si rôzne druhy dátových súborov na serveri internet : audio, video, obrázky, aj aplikačné programy.

Aký je teda účel mimy?

MIME (Viac- Účel Internet MailExtensions) je rozšírením pôvodného internetového e-mailového protokolu, ktorý ľuďom umožňuje používať tento protokol na výmenu rôznych druhov dátových súborov na internete: audio, video, obrázky, aplikačné programy a iné druhy, ako aj text ASCII spracovávaný v pôvodný protokol, čo sú prílohy MIME? MIME je špecifikácia formátu netextového e-mailu príloh to umožňuje príloha na odoslanie cez internet. MIME umožňuje vášmu poštovému klientovi alebo webovému prehliadaču odosielať a prijímať veci, ako sú tabuľky a audio, video a grafické súbory cez internetovú poštu.

Čo týmto spôsobom znamená mime v e-maile?

Viacúčelové rozšírenia internetovej pošty

Čo je to mime elektronického obchodu?

MIME znamená (Multipurpose Internet MailExtensions). MIME umožňuje, aby e-mailová správa obsahovala ne-ASCII súbor, ako je video alebo zvuk, a poskytuje mechanizmus na prenos netextových znakov na textové znaky.• MIME bol vynájdený na prekonanie nasledujúcich obmedzení SMTP: 1.

Odporúča: