Čo je Python Popen?
Čo je Python Popen?

Video: Čo je Python Popen?

Video: Čo je Python Popen?
Video: Online kurz Python Automatizácia - Ako Spúšťať Programy a Aplikácie pomocou Pythonu? subprocess 🐍🤖🦢 2024, Smieť
Anonim

Podproces má metódu call(), ktorú možno použiť na spustenie programu. Parameter je zoznam, ktorého prvým argumentom musí byť názov programu. Úplná definícia je: podproces .call(args, *, stdin=None, stdout=None, stderr=None, shell=False) # Spustite príkaz popísaný args.

Čo je v tejto súvislosti Popen?

The popen () funkcia vykoná zadaný príkaz. Vytvorí prepojenie medzi volajúcim programom a vykonaným príkazom a vráti ukazovateľ na prúd, ktorý možno použiť na čítanie alebo zápis do potrubia.

Čo navyše Popen vracia? metóda Python popen () otvára potrubie do alebo z príkazu. The vrátiť hodnota je otvorený súborový objekt pripojený k pipe, ktorý možno čítať alebo zapisovať v závislosti od toho, či je režim 'r' (predvolený) alebo 'w'. Argument bufsize má rovnaký význam ako vo funkcii open().

Jednoducho, blokuje OS Popen?

Popen je neblokujúci. call a check_call sú blokovanie . Môžete urobiť Popen príklad blokovať volaním jeho metódy čakania alebo komunikácie.

Čo je potrubie podprocesu v Pythone?

RÚRA ak chcete získať výstup podriadeného procesu (alebo odovzdať vstup) ako reťazec (premennú) alebo len zavolať podproces . check_output(), ktorý to urobí za vás interne. Použite podproces . RÚRA ak chcete prejsť procesom. stdout ako stdin do iného procesu (na emuláciu príkazu | b shellu).

Odporúča: