Čo znamená EDI?
Čo znamená EDI?

Video: Čo znamená EDI?

Video: Čo znamená EDI?
Video: Komodo - (I Just) Died In Your Arms 2024, Smieť
Anonim

Elektronická výmena dát ( EDI ) je elektronická výmena obchodných informácií pomocou štandardizovaného formátu; proces, ktorý umožňuje jednej spoločnosti posielať informácie inej spoločnosti elektronicky a nie na papieri. Podnikateľské subjekty podnikajúce elektronicky sa nazývajú obchodní partneri.

Týmto spôsobom, čo je EDI a ako funguje?

EDI = Elektronická výmena dát . Definícia: Výmena štandardných obchodných dokumentov z počítača do počítača, ako sú nákupné objednávky, faktúry, stavy zásob a oznámenia o odoslaní. EDI softvérové riešenia uľahčujú výmenu obchodných dokumentov a údajov naprieč rôznymi platformami a programami.

Následne je otázkou, čo je EDI a jeho výhody? EDI naďalej dokazuje jeho hlavnú obchodnú hodnotu znížením nákladov, zlepšením rýchlosti, presnosti a efektívnosti podnikania. Najväčší Výhody EDI často prichádzajú na strategickú obchodnú úroveň.

Na čo sa potom softvér EDI používa?

Elektronická výmena dát ( EDI ) softvér vytvára výmenu údajov medzi dvoma alebo viacerými počítačmi. Toto softvér je zvyčajne používa rýchly prenos obchodných dokumentov v rámci spoločností a medzi obchodnými partnermi, ako sú dodávatelia alebo zákazníci.

Čo je nástroj EDI?

EDI nástroje . Elektronická výmena dát ( EDI ) je súbor štandardov počítačovej výmeny pre obchodné dokumenty, ako sú faktúry, účty a nákupné objednávky. Zistite, ako EDI nástroje pre prácu s EDIFACT a X12 radikálne zjednoduší váš ďalší projekt integrácie údajov.

Odporúča: