Komu sa pripisuje zvyšok prístupu k webovým službám?
Komu sa pripisuje zvyšok prístupu k webovým službám?

Video: Komu sa pripisuje zvyšok prístupu k webovým službám?

Video: Komu sa pripisuje zvyšok prístupu k webovým službám?
Video: A Talk About Elvis Presley - Sam Thompson (2/2) 2024, Smieť
Anonim

Roy Fielding je pripísal REST prístup k webovým službám . Vysvetlenie: The prístup z ODPOČINOK alebo Representational State Transfer bol vyvinutý americkým počítačovým vedcom Royom Fieldingom v roku 2000.

Podobne sa možno pýtať, kto vytvoril oddychový prístup k webovým službám?

Definovaný Roy Fielding ODPOČINOK vo svojej dizertačnej práci z roku 2000 „Architectural Styles and the Design of Network-based Software Architectures“na UC Irvine. On vyvinuté a ODPOČINOK architektonický štýl súbežne s HTTP 1.1 z rokov 1996–1999, založený na existujúcom návrhu HTTP 1.0 z roku 1996.

Okrem vyššie uvedeného, aký je význam REST API? A RESTful API je aplikačné programové rozhranie ( API ), ktorý používa HTTP požiadavky na GET, PUT, POST a DELETE dáta. ODPOČINOK technológia je vo všeobecnosti uprednostňovaná pred robustnejšou technológiou Simple Object Access Protocol (SOAP), pretože ODPOČINOK využíva menšiu šírku pásma, vďaka čomu je vhodnejší na používanie internetu.

čo sú webové služby REST?

ODPOČINOK sa používa na stavbu Webové služby ktoré sú svojou povahou ľahké, udržiavateľné a škálovateľné. A služby ktorá je postavená na ODPOČINOK architektúra sa nazýva RESTful služby . Základný protokol pre ODPOČINOK je HTTP, čo je základ web protokol.

Aký protokol sa používa v pokoji?

ODPOČINOK je skratka pre REpresentational State Transfer. ODPOČINOK je architektúra založená na webových štandardoch a používa HTTP Protokol . Točí sa okolo zdroja, kde každý komponent je zdrojom a k zdroju sa pristupuje cez spoločné rozhranie pomocou štandardných metód

Odporúča: