Obsah:

Funguje Asus ZenWatch 2 s iPhone?
Funguje Asus ZenWatch 2 s iPhone?

Video: Funguje Asus ZenWatch 2 s iPhone?

Video: Funguje Asus ZenWatch 2 s iPhone?
Video: Samsung Gear S3 и Asus Zenwatch 3, iPhone 7 и РОЗЫГРЫШ iPhone SE | Digest 2024, Smieť
Anonim

Náhodou sa stane, že Asus ZenWatch 2 je kompatibilný s telefónmi so systémom Android a iOS zariadenia. Ako LG Watch Urbane, Huawei Watch a nový Moto 360, ZenWatch 2 môže posielať vám upozornenia z vášho iPhone , ak bol aktualizovaný na iOS 9 a je najmenej an iPhone 5 alebo novšie.

Podobne sa možno pýtať, ako pripojím svoje hodinky Asus ZenWatch 2 k iPhonu?

1) Na vašom iPhone , otvorte [Nastavenia] >[Bluetooth]. 2 ) Klepnite na ikonu Informácie napravo od svojho ZenWatch názov. 1) Na vašom ZenWatch , otvorte [Nastavenia]-> [Zrušiť párovanie s telefónom]. 2 ) Ak chcete hodinky znova spárovať, aktivujte si na nich aplikáciu Android Wear iPhone.

Môžete tiež pripojiť inteligentné hodinky k iPhone? Párovanie vášho iPhone s Androidom inteligentné hodinky je dostatočne jednoduchý. Klepnite na to a na proces párovania bude začať. Obaja tvoji iPhone a hodinky bude zobraziť párovací kód; uistite sa, že sa zhodujú a potom klepnite na pár. Nakoniec na vašom iPhone , vy Zobrazí sa výzva na zapnutie niekoľkých nastavení a je to.

Aké hodinky sú kompatibilné s iPhone?

Teraz sme túto potrebu dostali z cesty, poďme sa pozrieť na množstvo inteligentných hodiniek, ktoré hladko fungujú s iPhone a iOS 11

  1. Hodinky Apple Series 3.
  2. Samsung Gear Sport.
  3. Garmin Fenix 5.
  4. ASUS ZenWatch 2.
  5. The Fossil Q Explorist.
  6. Motorola Moto 360.
  7. MyKronoz ZeRound2.
  8. LG Watch Sport.

Fungujú ZenWatch 3 s iPhone?

Ak chcete použiť ZenWatch 3 v plnej miere si musíte do svojho mobilného zariadenia nainštalovať štyri samostatné aplikácie. Iba jedna, aplikácia Android Wear (potrebná na spárovanie hodiniek), je dostupné na Apple App Store aj Google Play; ostatné sú len pre Android.

Odporúča: