Obsah:

Funguje App Inventor na iPhone?
Funguje App Inventor na iPhone?

Video: Funguje App Inventor na iPhone?

Video: Funguje App Inventor na iPhone?
Video: Не работает Bluetooth на iPhone: не подключаются устройства, как исправить | Яблык 2024, Smieť
Anonim

MIT App Inventor pre iOS je plne kompatibilný s MIT App Inventor pre Android. Ak ste učiteľ v triedach, kde študenti majú Android aj iOS zariadení, mali by ste byť schopní používať rovnaké učebné materiály s oboma zariadeniami.

Podobne, ako pripojím svoj telefón k aplikácii App Inventor?

Pripojte svoj telefón alebo tablet cez WiFi

  1. Krok 1: Stiahnite si a nainštalujte si do telefónu aplikáciu MIT AI2 Companion.
  2. Krok 2: Pripojte počítač aj zariadenie k sieti SAMEWiFi.
  3. Krok 3: Otvorte projekt App Inventor a pripojte ho k svojmu zariadeniu.

Možno sa tiež spýtať, či MIT App Inventor spolupracuje s IPAD? MIT App Inventor pre iOS je plne kompatibilné s MIT App Inventor pre Android. Jediný rozdiel bude ktorá verzia AppInventor sprievodní študenti bežia na svojich zariadeniach: onecompanion je Android aplikácie , ostatný je aniOS aplikácie.

Ako teda App Inventor funguje?

App Inventor vám umožňuje vyvíjať aplikácie pre telefóny Android pomocou webového prehliadača a buď pripojeného telefónu alebo emulátora. The App Inventor servery ukladajú vaše práca a pomôže vám sledovať vaše projekty. Vytvárate aplikácie podľa pracovné s: The App Inventor Dizajnér, kde si vyberáte komponenty pre svoje aplikácie.

Je MIT App Inventor zadarmo?

Hodina kódu s MIT App Inventor . AppInventor je a zadarmo , cloudová služba, ktorá vám umožňuje vytvárať vlastné mobilné aplikácie pomocou programovacieho jazyka založeného na blokoch. Máte prístup App Inventor pomocou webového prehliadača (Chrome, Firefox, Safari).

Odporúča: