Čo je SOA a OSB?
Čo je SOA a OSB?

Video: Čo je SOA a OSB?

Video: Čo je SOA a OSB?
Video: Курятник для несушек своими руками за 4 дня!!! Как построить курятник! 2024, Smieť
Anonim

SOA je produktovo nezávislá terminológia o spôsobe implementácie vašej integračnej/middlevérovej vrstvy. Kde ako OSB dosky je produkt špecifický pre Oracle na implementáciu funkcií servisnej zbernice.

Navyše, čo je server SOA?

Architektúra orientovaná na služby ( SOA ) je štýl softvérového dizajnu, kde sú služby poskytované ostatným komponentom aplikačnými komponentmi prostredníctvom komunikačného protokolu cez sieť.

Podobne, čo je OSB WebLogic? OSB dosky je vrstva vložená medzi RSB a WebLogic . OSB dosky poskytuje svoje možnosti pomocou mnohých komponentov vrátane dôležitých komponentov opísaných v tejto kapitole.

Aký je rozdiel medzi SOA 11g a 12c týmto spôsobom?

12c je potom oveľa ľahší a rýchlejší 11 g . In 11 g časy inštalácie a spustenia boli dlhé a má veľké nároky na pamäť. SOA Suita 12c mení hru s rýchlejším spustením a optimalizovaným využitím pamäte. Hlavným dôvodom je to 12c je stavať v modulárny spôsob a využíva lenivé načítanie komponentov.

Čo je príklad SOA?

Architektúra orientovaná na služby ( SOA ) je evolúciou distribuovaných výpočtových systémov založených na vzore návrhu požiadavka/odpoveď pre synchrónne a asynchrónne aplikácie. Pre príklad , službu je možné implementovať buď v. Net alebo J2EE a aplikácia využívajúca službu môže byť na inej platforme alebo jazyku.

Odporúča: