Čo je Apache Java?
Čo je Apache Java?

Video: Čo je Apache Java?

Video: Čo je Apache Java?
Video: Čo je Java EE? 2024, Smieť
Anonim

Apache Tomcat (niekedy jednoducho "Tomcat") je open-source implementácia Java Servlet, JavaServer Pages, Java Expression Language a technológie WebSocket. Tomcat poskytuje „čistú Java Prostredie webového servera HTTP, v ktorom Java kód sa môže spustiť.

Na čo sa týmto spôsobom používa softvér Apache Tomcat?

Narodený z Apache projekt Jakarta, kocúr je aplikácia server navrhnuté tak, aby spúšťali Java servlety a vykresľovali webové stránky, ktoré použitie Java Server kódovanie stránky. Prístupné ako binárna verzia alebo verzia zdrojového kódu, Tomcat's Bol použité na napájanie širokej škály aplikácií a webových stránok na internete.

Tiež je Apache a Tomcat rovnaký? jednoduchými slovami, Apache je webový server určený na obsluhu statických webových stránok. Apache Tomcat , na druhej strane je aplikačný server určený na obsluhu aplikácií Java (servlety, JSP atď.). Môžete tiež obsluhovať webové stránky kocúr , ale je v porovnaní s Apache . Jednou z takýchto webových stránok je IRCTC.

Len tak, čo je projekt Apache?

The Apache Software Foundation je decentralizovaná open source komunita vývojárov. The Projekty Apache sa vyznačujú kolaboratívnym vývojovým procesom založeným na konsenze a otvorenou a pragmatickou softvérovou licenciou.

Ako môžem používať Apache Commons?

Stiahnite si commons lang a pridajte ju do svojej knižnice projektu Eclipse.

Ak chcete pridať nádobu do knižnice projektu Eclipse:

  1. otvoriť vlastnosti projektu.
  2. vyberte Java Build Path.
  3. prejdite na položku Knižnice.
  4. pridajte poháre (ak je pohár vo vašom priečinku projektu)
  5. pridať externú nádobu (ak je nádoba mimo priečinka vášho projektu)

Odporúča: