Ako nájdem svoje používateľské meno GatorLink?
Ako nájdem svoje používateľské meno GatorLink?

Video: Ako nájdem svoje používateľské meno GatorLink?

Video: Ako nájdem svoje používateľské meno GatorLink?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Apríl
Anonim

Prejdite na stránku www.my.ufl.edu. Prihláste sa pomocou svojho Používateľské meno Gatorlink a heslo.

Gatorlink – Vytvorte si účet

  1. Kliknite na položku Vytvoriť účet vpravo.
  2. Zadajte UFID/Priezvisko/DOB.
  3. Ak ste nedostali alebo nemáte zabudnutý svoj pozývací kód, prejdite sem a postupujte podľa pokynov na opätovné odoslanie GatorLink pozvánka.
  4. Dokončite zostávajúce kroky.

Podobne sa môžete opýtať, ako nájdem svoje ID GatorLink?

Pre viac informácií o GatorLink účty, navštívte UFIT Wiki. Raz ty mať dostal a Účet GatorLink Pozvanie na váš osobný e-mail, môžete navštíviť login.ufl.edu a kliknúť na 'Vytvoriť účtu ' v hornej časti stránky. Podľa pokynov vytvorte svoj GatorLink užívateľské meno a heslo.

Po druhé, ako zmením svoje heslo GatorLink? Komu zmeniť tvoj heslo prejdite na stránku account.it.ufl.edu, kliknite na „ Zmeniť Váš heslo “a potom sa prihláste pomocou svojho GatorLink užívateľské meno a aktuálne heslo.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako nastavím GatorLink?

Ak chcete vytvoriť účet, navštívte stránku https://account.it.ufl.edu/ a vyberte možnosť „ GatorLink Pozvánka: Dokončite svoje Nastaviť “a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Ak tvoj GatorLink Platnosť pozvánky vypršala, môžete si nechať poslať novú https://account.it.ufl.edu/ a vybrať možnosť „Znova odoslať“ GatorLink Pozvánka.

Ako skontrolujem svoj UF e-mail?

Veľmi si ceníme vašu trpezlivosť, kým tento automatizovaný proces prebieha pre novoprijatých študentov.] Pre prístup k vášmu GatorCloud email doručenej pošty po tomto čase môžete prejsť na stránku outlook.com/ ufl .edu. Ak by ste chceli skontrolovať tvoj email s email klient, vyberte príslušný odkaz nižšie.

Odporúča: