Obsah:

Ako nájdem svoje používateľské meno Salesforce?
Ako nájdem svoje používateľské meno Salesforce?

Video: Ako nájdem svoje používateľské meno Salesforce?

Video: Ako nájdem svoje používateľské meno Salesforce?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Smieť
Anonim

Hľadá sa identifikátor používateľa Salesforce

  1. Prejdite do časti Nastavenie > Nastavenie správy > Používatelia správcu > Používatelia.
  2. Kliknite na meno používateľa.
  3. ID sa nachádza v adrese URL stránky s podrobnosťami o používateľovi, na ktorej sa práve nachádzate, a možno ho nájsť v paneli s adresou prehliadača.

Podobne, ako nájdem svoje aktuálne ID používateľa v Salesforce lightning?

Získať ID aktuálneho používateľa v Blesk . Musíte zavolať na $A. dostať ("$SObjectType. Súčasný užívateľ . Id "), do dostať a ID používateľa v Blesk Ovládač JS.

Okrem vyššie uvedeného, je vaše používateľské meno vašou e-mailovou adresou? Používateľské mená a E-mailové adresy Používateľské meno je jednoducho a identifikačný reťazec znakov, ktoré používa a Webový server na identifikáciu používateľov so zapnutými účtami a server. V tomto rozsahu e-mailovú adresu môže fungovať ako používateľské meno , aj keď nemusí.

Čo by potom mohlo byť používateľské meno?

A užívateľské meno je meno, ktoré jednoznačne identifikuje niekoho v počítačovom systéme. Napríklad počítač môže byť nastavený s viacerými účtami, s rôznymi používateľské mená pre každý účet. Mnoho webových stránok umožňuje používateľom vybrať si a užívateľské meno aby si mohli prispôsobiť svoje nastavenia alebo si zriadiť online účet.

Môžeme zmeniť používateľské meno v Salesforce?

Komu zmeniť tvoj užívateľské meno alebo e-mailom, postupujte podľa týchto krokov: Prejdite na svoje meno | Moje nastavenia | Osobné | Osobné informácie. Kliknite Upraviť do zmeniť tvoj užívateľské meno alebo emailová adresa. Kliknite na tlačidlo Uložiť.

Odporúča: