Môže asp net bežať na Apache?
Môže asp net bežať na Apache?

Video: Môže asp net bežať na Apache?

Video: Môže asp net bežať na Apache?
Video: КАРТУН ДОГ в Реальной Жизни ! *SCP Фонд СПАС Нас* 2024, Apríl
Anonim

Apache je open source webový server a bezplatná alternatíva ku komerčným serverovým operačným systémom. však Apache nie je produktom Microsoftu, čo znamená robí nie natívne zvládnuť ASP . NET kód. Inštaláciou Mono, open source. NET projekt, ty môcť tiež nainštalovať plugin pre Apache že bude rukoväť ASP stránky.

Môže týmto spôsobom bežať jadro ASP NET na Apache?

Nie je tam žiadny Apache mod do spustiť ASP . NETCore aplikácie však vy môcť nastaviť Apache orNginx byť reverzným proxy serverom ASP . NET Core aplikácie beh na webovom serveri Kestrel.

Okrem vyššie uvedeného, čo je webový server pre asp net? internet Informácie Server (IIS) je jedným z najpopulárnejších webové servery od spoločnosti Microsoft, ktorá sa používa na hosťovanie a poskytovanie internet služby založené na ASP . NET a Web ASP aplikácie. A webový server je zodpovedný za poskytovanie odpovedí na požiadavky, ktoré prichádzajú od používateľov.

Podobne, môžem spustiť ASP NET na Linuxe?

vy môcť použite na to Mono spustiť ASP . NET aplikácie na Apache/ Linux , má však obmedzenú podmnožinu toho, čo vy môcť urobiť pod Windowsom.

Aké je použitie servera Apache?

Apache je open source a zadarmo webový server softvér, ktorý poháňa približne 46 % webových stránok na celom svete. Oficiálny názov je Apache HTTP Server a je udržiavaný a vyvíjaný spoločnosťou Apache SoftwareFoundation. Umožňuje vlastníkom webových stránok poskytovať obsah na web - odtiaľ názov webový server ”.

Odporúča: