Čo je plynulé API v MVC?
Čo je plynulé API v MVC?

Video: Čo je plynulé API v MVC?

Video: Čo je plynulé API v MVC?
Video: Все новые ошибки ChatGPT c которыми ты можешь столкнуться 2024, Smieť
Anonim

Entity Framework Plynulé API sa používa na konfiguráciu doménových tried na potlačenie konvencií. EF Plynulé API vychádza z a Plynulé API dizajnový vzor (a.k.a Plynule Rozhranie), kde je výsledok formulovaný reťazením metód. Môžete použiť atribúty anotácie údajov a Plynulé API v rovnakom čase.

Podobne sa môžete opýtať, čo je OnModelCreating?

Konfigurácie sa aplikujú prostredníctvom množstva metód, ktoré ponúka spoločnosť Microsoft. Trieda DbContext má metódu tzv OnModelCreating ktorý berie ako parameter inštanciu ModelBuilder. Táto metóda je volaná rámcom, keď je váš kontext prvýkrát vytvorený na vytvorenie modelu a jeho mapovaní v pamäti.

čo je mapovanie v Entity Framework? Entity Framework . Je to nástroj na prístup k databáze. Presnejšie povedané, je klasifikovaný ako Object/Relational Mapper (ORM), čo znamená, že mapuje údaje v relačnej databáze do objektov našich aplikácií. Pred.

Vzhľadom na to, čo je entita ModelBuilder?

Vráti objekt, ktorý možno použiť na konfiguráciu daného subjekt zadajte model. Ak subjekt typ so zadaným názvom už nie je súčasťou modelu, je nový subjekt typ, ktorý nemá zodpovedajúci typ CLR, bude pridaný do modelu.

Čo je DbContext?

DbContext je dôležitá trieda v Entity Framework API. Je to most medzi vašou doménou alebo triedami entít a databázou. DbContext je primárna trieda, ktorá je zodpovedná za interakciu s databázou.

Odporúča: