Obsah:

Čo je typ nespracovaných údajov v Oracle?
Čo je typ nespracovaných údajov v Oracle?

Video: Čo je typ nespracovaných údajov v Oracle?

Video: Čo je typ nespracovaných údajov v Oracle?
Video: ⚠️ ОЧИЩЕНИЕ СОСУДОВ БЕЗ ОПЕРАЦИИ С ПОМОЩЬЮ УПРАЖНЕНИЙ 2024, Smieť
Anonim

Definícia: In Oracle PL/SQL , RAW je a Dátový typ slúži na uloženie binárneho údajov , alebo údajov ktorý je bajtovo orientovaný (napríklad grafické alebo zvukové súbory). Jedna z najdôležitejších vecí, ktoré treba poznamenať Nespracované dáta je, že ho možno iba vyhľadávať alebo vkladať; Nespracované dáta nedá sa manipulovať. Oracle Dátové typy: RAW.

Tiež, čo je dlhý nespracovaný dátový typ v Oracle?

DLHÉ RAW je Typ údajov Oracle na ukladanie binárnych dát premenlivej dĺžky až do dĺžky 2 GB. Upozorňujeme, že tabuľka môže mať iba jednu DLHÉ RAW stĺpec.

Možno sa tiež opýtať, čo je číselný dátový typ v Oracle? Úvod do Typ údajov Oracle NUMBER The Typ údajov Oracle NUMBER sa používa na ukladanie číselných hodnôt, ktoré môžu byť záporné alebo kladné. Nasledujúci text ilustruje syntax súboru NUMBER typ údajov : 1. NUMBER [(presnosť [, mierka])] The Typ údajov Oracle NUMBER má presnosť a mierku.

Aké sú dátové typy používané v Oracle?

Oracle dodáva nasledujúce vstavané dátové typy:

  • dátové typy znakov. CHAR. NCHAR. VARCHAR2 a VARCHAR. NVARCHAR2. KLOB. NCLOB. DLHÝ.
  • NUMBER dátový typ.
  • dátový typ DATE.
  • binárne dátové typy. BLOB. BFILE. RAW. DLHÉ RAW.

Čo je dátový typ časovej pečiatky v Oracle?

The Typ údajov TIMESTAMP je rozšírením DATE Dátový typ . Ukladá hodnoty roka, mesiaca, dňa, hodiny, minúty a sekundy. Ukladá tiež zlomkové sekundy, ktoré nie sú uložené v DATE Dátový typ . Oracle Referencia databázy SQL pre viac informácií o Typ údajov TIMESTAMP.

Odporúča: