Ako môžem uvoľniť miesto na WSUS?
Ako môžem uvoľniť miesto na WSUS?

Video: Ako môžem uvoľniť miesto na WSUS?

Video: Ako môžem uvoľniť miesto na WSUS?
Video: iCloud for Windows 11 - How to INSTALL & SYNC your APPLE DEVICES to your WINDOWS PC WIRELESSLY! 2024, Smieť
Anonim

Toto bude uvoľniť miesto na tvojom disk a vyčistiť WSUS server na niektoré rozsahu. In a navigačnej table, rozbaľte Podnik > Aktualizačné služby a vyberte svoju WSUS server. In a Na table akcií kliknite na položku Sprievodca čistením servera. In WSUS V okne Možnosti čistenia servera vyberte možnosti čistenia a kliknite na tlačidlo OK.

Ako v tejto súvislosti vymažem priečinok s obsahom WSUS?

Za účelom čisté a priečinok s obsahom WSUS zo starých/nepotrebných alebo nepoužívaných produktov musíte urobiť nasledovné: V časti Možnosti - Aktualizovať súbory a jazyky zrušte začiarknutie políčka na stiahnutie súborov expresnej inštalácie (Toto je voliteľné odporúčanie v závislosti od vášho prostredia).

Ako odstránim nechcené aktualizácie zo služby WSUS? Ísť do WSUS konzole, kliknite na možnosti, kliknite na Produkty a klasifikácie, zrušte začiarknutie produktov, ktoré nepotrebujete. Potom stačí spustiť čistenie a malo by to byť odstrániť tie nepotrebné súbory, aby sa uvoľnilo miesto na disku.

Môžem v súvislosti s tým odstrániť starý obsah služby WSUS?

2) Zatvorte všetky otvorené WSUS konzol. 3) Prejdite do časti Nástroje na správu – Služby a ZASTAVTE službu Aktualizačné služby. 5) Odstrániť VŠETKY súbory a priečinky v Priečinok WSUSContent . 6) Prejdite do časti Nástroje na správu – Služby a ŠTARTUJTE službu Aktualizačné služby.

Ako vyčistím svoj server WSUS?

Pokračuj server ktorý hostí WSUS rolu potom otvorte a administračná konzola a in a ľavom menu vyberte „Možnosti“. Potom kliknite a “ Vyčistenie servera Sprievodca“možnosť spustiť upratovanie proces. Ak váš server nebol istý čas čistený, vyberte len a prvé políčko „Nepoužité aktualizácie a aktualizácie revízií“.

Odporúča: