Obsah:

Môžem používať 3g telefón v 4g sieti?
Môžem používať 3g telefón v 4g sieti?

Video: Môžem používať 3g telefón v 4g sieti?

Video: Môžem používať 3g telefón v 4g sieti?
Video: Modem vs Router - What's the difference? 2024, Smieť
Anonim

Bohužiaľ, možnosť prístupu k 4Gnetwork závisí od vášho telefónov schopnosti. Takže, ak máte a 3G telefón , nebudete mať prístup k 4Gnetwork . Na CDMA siete , a 3G telefónna konzola prístup k 3G sieť , a 4G telefón môže prístup k pravidelnému 4G sieť a LTE telefón môže prístup k 4G LTE siete.

Podobne sa možno pýtať, ako môžem dať 4g na môj 3g telefón?

Kroky na použitie 4g sim v 3g mobile (metóda 3)

  1. Musíte si stiahnuť aplikáciu Xorware 2G/3G/4G Switcher a Xorware 2G/3G/4G Interface App.
  2. Potom otvorte aplikáciu a vyberte nastavenia siete.
  3. Potom vyberte sieťový režim na 4G LTE.
  4. Stačí kliknúť na Použiť a vykonať zmeny.
  5. Teraz môžete zariadenie vypnúť alebo reštartovať.

Okrem vyššie uvedeného, bude 3g telefón fungovať v 4g sieti Verizon? Verizon sa už neaktivuje 3G -len telefónov . Namiesto toho oni bude iba akceptovať 4G Vybavené LTE telefónov napredovať. Už niekoľko rokov verejne hovoríme, že naše 3G CDMA networkwill zostávajú k dispozícii do konca roka 2019. Prakticky všetka premávka na našej siete je na našom 4G LTE siete.

Tiež vedieť, môžete použiť 5g telefón v 4g sieti?

V skutočnosti, nábeh na 5G znamená tvoj 4G telefón môže sa skutočne zlepšiť. 5G je ponúkaná ako technológia, ktorá mení hru, so schopnosťou dramaticky zvýšiť rýchlosť a pokrytie bezdrôtového pripojenia siete . To môcť bežte 10 až 100-krát rýchlejšie, než je obvyklé 4G mobilné pripojenie dnes.

Budú 3G telefóny stále fungovať?

Iba telefónov vyrobené po roku 2015 bude pracovať , a to vylučuje takéto populárne telefónov ako iPhone 5S. Ak už máte aktivovaný 3G telefón alebo 4G telefón bez VoLTEon Verizon, to bude stále fungovať do konca roka 2019, kedy je Verizon's 3G siete bude bude eliminovaný, aby sa vytvoril priestor pre jeho novú 5G sieť.

Odporúča: