Obsah:

Čo je Salesforce SOAP API?
Čo je Salesforce SOAP API?

Video: Čo je Salesforce SOAP API?

Video: Čo je Salesforce SOAP API?
Video: Difference Between REST API vs Web API vs SOAP API Explained 2024, Smieť
Anonim

SOAP API poskytuje výkonný, pohodlný a jednoduchý SOAP rozhranie webových služieb na interakciu s Salesforce . Môžeš použiť SOAP API vytvárať, získavať, aktualizovať alebo mazať záznamy. Môžete tiež použiť SOAP API na vyhľadávanie a oveľa viac. Použite SOAP API v akomkoľvek jazyku, ktorý podporuje webové služby.

Podobne sa ľudia pýtajú, ako môžem použiť SOAP API v Salesforce?

Príručka pre vývojárov SOAP API

  1. Predstavujeme SOAP API. Krok 1: Získajte organizáciu Salesforce Developer Edition. Krok 2: Vygenerujte alebo získajte webovú službu WSDL. Krok 3: Importujte súbor WSDL do vašej vývojovej platformy. Krok 4: Prejdite si vzorový kód.
  2. Základy objektu.
  3. Základy volania API.
  4. Spracovanie chýb.
  5. Bezpečnosť a API.
  6. Používanie partnerského WSDL.

čo je API v Salesforce? API je skratka pre Application Programming Interface. Salesforce poskytuje programový prístup k informáciám vašej organizácie pomocou jednoduchých, výkonných a bezpečných rozhraní na programovanie aplikácií[ API ].

Čo je teda SOAP a REST API v Salesforce?

SOAP API a REST API sú dva bežne používané API na vystavenie vašich údajov z platformy force.com iným platformám (JAVA,. API popísané v Salesforce dokumentáciu vyššie. SOAP API . 1)Podporuje údaje len vo forme XML 2)Vyžaduje WSDL na integráciu 3)Použiť SOAP API v akomkoľvek jazyku, ktorý podporuje webové služby.

Čo je SOAP API?

SOAP je štandardný systém komunikačných protokolov, ktorý umožňuje procesom používajúcim rôzne operačné systémy ako Linux a Windows komunikovať cez HTTP a jeho XML. SOAP založené API sú navrhnuté tak, aby vytvárali, obnovovali, aktualizovali a odstraňovali záznamy, ako sú účty, heslá, potenciálni zákazníci a vlastné objekty.

Odporúča: