Obsah:

Existuje spôsob, ako odoslať fax z e-mailu?
Existuje spôsob, ako odoslať fax z e-mailu?

Video: Existuje spôsob, ako odoslať fax z e-mailu?

Video: Existuje spôsob, ako odoslať fax z e-mailu?
Video: What is SMTP - Simple Mail Transfer Protocol 2024, Smieť
Anonim

Otvorte nový email správu, napíšte fax číslo, za ktorým nasleduje @efaxsend.com, do a Pole „Komu:“. Pripojte svoj fax dokument a zadajte správu a telo z e-mail použiť ako svoj krycí list. Hit Odoslať . Váš fax a sprievodný list bude doručený vášmu príjemcovi fax stroj.

Podobne, ako môžem poslať fax zo svojho e-mailu zadarmo?

Ako poslať e-mail na fax

  1. Otvorte svoj e-mailový program a vytvorte novú e-mailovú správu tak, ako to bežne robíte. Do poľa „Komu“zadajte cieľové číslo faxu a za ním „@srfax.com“.
  2. Pripojte dokumenty, ktoré chcete odoslať ako fax z e-mailu.
  3. Kliknutím na „Odoslať“odošlete fax e-mailom.

Následne je otázka, ako môžem poslať fax cez Outlook? Ak chcete odosielať faxy cez Outlook, musíte mať konto v internetovej faxovej službe.

  1. Kliknite na kartu "Súbor" a prejdite myšou na "Nový" a potom kliknite na "Fax".
  2. Vyplňte polia Príjemca faxu, Číslo faxu a Predmet.
  3. Na table Faxové služby vyberte požadované možnosti.

Môžem teda poslať fax zo svojho Gmailu?

Gmail fax poslať e-mailom Je to také jednoduché poslať fax cez a Gmail účtu ako to je poslať e-mail. Najprv kliknite na možnosť Napísať vo svojom e-mailovom účte. Jednoducho zadáte číslo príjemcu a faxdomain.com pomocou poskytnutej domény asthe fax číslo.

Existuje bezplatná faxová služba?

eFax zadarmo je unikátna v tom, že je to jedna ponuka služby ponúknuť zákazníkom a zadarmo prichádzajúce fax vlastnosť. To znamená, že používatelia môžu prijímať faxy . Môžete získať až 10 faxy e-mailom každý mesiac bez toho, aby ste museli míňať peniaze. Odfaxované dokumenty sú uložené na 30 dní v centre správ a môžete si ich prezerať eFax mobilná aplikácia.

Odporúča: