Čo je užívateľ NT?
Čo je užívateľ NT?

Video: Čo je užívateľ NT?

Video: Čo je užívateľ NT?
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2024, Apríl
Anonim

The ntuser . dátové úložiská súborov užívateľ profilové informácie používané na konfiguráciu systému Windows pre iné používateľov . Údaje v ntuser . dáta sa skopírujú tam a späť medzi súborom a registrom Windows, databázou používanou systémom Windows na udržiavanie nastavení operačného systému a iného softvéru v počítači.

Podobne, čo je účet NT?

Windows NT je operačný systém pre osobné počítače Microsoft Windows určený pre používateľov a firmy, ktoré potrebujú pokročilé funkcie. Windows NT (čo mohlo pôvodne znamenať „Novú technológiu“, hoci to Microsoft nehovorí) sú v skutočnosti dva produkty: Microsoft NT Pracovná stanica a Microsoft NT Server.

Tiež je Ntuser dat vírus? NTUSER . DAT nie je a vírus , ale môžu byť infikované a vírus alebo malware.

Len tak, čo je NT prihlásenie?

Windows NT vyžaduje, aby sa používatelia prihlásili pomocou platného používateľského mena a hesla. NT porovná používateľské meno a heslo, ktoré používateľ zadá, s údajmi v databáze používateľských účtov. Ak sa mená a heslá zhodujú, NT umožňuje užívateľovi prihlásiť sa. NT môže ukladať databázu používateľských účtov lokálne, na počítači používateľa.

Čo sa stane, ak odstránite Ntuser dat?

Odstraňuje sa súbor nespôsobí zlyhanie systému Windows, ale môcť spôsobiť zmiznutie všetkých konfigurácií alebo nastavení systému, ktoré sú zvyčajne zaznamenané v registri. To je to, čo spôsobí viacnásobné ntuser . dat súbory, ktoré sa majú zobraziť. Viacnásobné ntuser . dat súbory sú bezpečné vymazať pokiaľ vy nie vymazať najnovšia.

Odporúča: