Čo je čistenie databázy?
Čo je čistenie databázy?

Video: Čo je čistenie databázy?

Video: Čo je čistenie databázy?
Video: Я вернул его домой. Немецкая овчарка по имени Дом 2024, Smieť
Anonim

Čistenie je proces uvoľnenia priestoru v databázy alebo o vymazaní zastaraných údajov, ktoré systém nevyžaduje. The očistiť proces môže byť založený na veku údajov alebo type údajov. Proces archivácie. Archivácia je proces zálohovania zastaraných údajov, ktoré budú vymazané počas očistiť proces.

Tiež viete, čo je čistenie údajov na serveri SQL Server?

Čistenie údajov sa vymazáva údajov že už nechceš. In SQL Server 2000, alebo vlastne v akomkoľvek databázy Prvým krokom je uistiť sa, že máte jeho kópiu, pretože ju možno budete chcieť jedného dňa obnoviť. Existuje mnoho spôsobov, ako sa uistiť, že máte svoju kópiu údajov.

Podobne, čo robí čistenie v Oracle? Pri vydávaní príkazu DROP TABLE v Oracle , vy môcť špecifikovať PURGE (čistiť) . možnosť. The PURGE (čistiť) . možnosť bude sa čistiť tabuľky a jej závislých objektov tak, aby ich robiť neobjaví v koši. Riziko špecifikácie PURGE (čistiť) . možnosť je že vás bude nie je možné obnoviť tabuľku.

Čo je potom úloha čistenia?

Funkcia. Na zrušenie jedného alebo viacerých pracovných miest v určenom rade, vrátane čistenie a prácu výstup a odstránenie všetkých jeho stôp zo systému. Ak prácu je aktívny, počkajte, kým dokončí svoju aktuálnu aktivitu očistiť to zo systému.

Čo je archív v databáze?

Údaje archivácia je proces presúvania údajov, ktoré sa už aktívne nepoužívajú, do samostatného úložného zariadenia na dlhodobé uchovávanie. Archív údaje pozostávajú zo starších údajov, ktoré zostávajú dôležité pre organizáciu alebo sa musia uchovávať pre budúce použitie alebo z dôvodov súladu s predpismi.

Odporúča: