Čo znamená dual v Oracle SQL?
Čo znamená dual v Oracle SQL?

Video: Čo znamená dual v Oracle SQL?

Video: Čo znamená dual v Oracle SQL?
Video: Oracle SQL for Beginners | SQL complete tutorial for Beginners | SQL Full Course | SQL Tutorial 2024, Marec
Anonim

DUAL je tabuľka automaticky vytvorená používateľom Oracle Databáza spolu s dátovým slovníkom. DUAL je v schéme užívateľa SYS ale je prístupné podľa mena DVOJAKÝ všetkým používateľom. Má jeden stĺpec, DUMMY, definovaný ako VARCHAR2(1) a obsahuje jeden riadok s hodnotou X.

Čo je týmto spôsobom z dual v Oracle SQL?

The DVOJAKÝ tabuľka je špeciálna jednoriadková a jednostĺpcová tabuľka, ktorá sa štandardne nachádza v Oracle a ďalšie inštalácie databázy. In Oracle , tabuľka má jeden stĺpec VARCHAR2(1) s názvom DUMMY, ktorý má hodnotu 'X'. Je vhodný na použitie pri výbere pseudo stĺpca, ako je SYSDATE alebo USER.

Následne je otázkou, či môžeme odstrániť duálnu tabuľku v Oracle? The DUÁLNY stôl je a jeden riadok, jeden stĺpec, figuríny stola používaný Oracle . SELECT príkazy potrebujú a tabuľky a ak nepotrebujete jeden pre váš dotaz, vy môcť Použi DUÁLNY stôl . Neupravujte resp vymazať a DUAL stôl.

Následne je otázkou, aké je použitie dual v SQL?

The DVOJAKÝ table je špeciálna jednoriadková tabuľka, ktorá sa štandardne nachádza vo všetkých inštaláciách databázy Oracle. Je vhodný pre použitie pri výbere pseudostĺpca, ako je SYSDATE alebo USER Tabuľka má jeden stĺpec VARCHAR2(1) s názvom DUMMY, ktorý má hodnotu "X"

Môžeme vložiť údaje do duálnej tabuľky?

Áno, je to možné ako iné tabuľky . Dvojitý stôl pozostávať iba jeden stĺpec typu varchar2(1) a obsahujú iba jeden fiktívny údaj ako X. u môcť vykonať všetky operácie na dvojaký ako iný tabuľky.

Odporúča: