Čo znamená C v Oracle 12c?
Čo znamená C v Oracle 12c?

Video: Čo znamená C v Oracle 12c?

Video: Čo znamená C v Oracle 12c?
Video: Oracle 12c to 19c database upgrade using DBUA tool 2024, Apríl
Anonim

Od Oracle FAQ. Oracle 12c je verzia Oracle Databáza. " c “znamená „cloud“na označenie toho 12c je "cloud povolený". Obsahuje novú možnosť pre viacerých nájomníkov, ktorá pomôže spoločnostiam konsolidovať databázy do súkromných alebo verejných cloudov.

Podobne sa môžete opýtať, čo znamená C v Oracle 12c?

Cloud

aký je rozdiel medzi Oracle 11g a 12c? 11 g nepodporujú cloud computing alebo dáta v cloud nie je možné spravovať pomocou 11 g na rozdiel od 12c v dôsledku štrukturálnych zmien, ktoré sa v r 12c aplikácia môže využívať viacero databáz dostupných v cloude.

Okrem toho, aký je význam Ig a C vo verzii Oracle?

i, g alebo c pre Databáza Oracle predstavuje vlastnosti, ktoré poskytuje verzia . 'G' znamená Grid, ktorý podporuje prostredie grid computingu. ' C “znamená Cloud, ktorý je navrhnutý tak, aby podporoval cloudové prostredie.

Čo je CDB a PDB v Oracle 12c?

Oracle 12c Databázy kontajnerov. A CDB zahŕňa nulu, jednu alebo veľa zákaznícky vytvorených zásuvných databáz (PDB). A PNR je prenosná zbierka schém, objektov schém a objektov bez schém, ktorá sa javí an Oracle Čistý klient ako CDB . Všetky Oracle databázy predtým Oracle Database 12c neboli CDB.

Odporúča: