Aké sú zásady v Amazon IAM?
Aké sú zásady v Amazon IAM?

Video: Aké sú zásady v Amazon IAM?

Video: Aké sú zásady v Amazon IAM?
Video: Imagine Dragons - Believer (Official Music Video) 2024, Apríl
Anonim

Postupy a Povolenia. A politika je objekt v AWS ktorý, keď je spojený s identitou alebo zdrojom, definuje ich oprávnenia.

Čo je v tejto súvislosti politika IAM?

Správa identity a prístupu ( SOM ) politika , ktorá špecifikuje riadenie prístupu k zdrojom Google Cloud. A politika je kolekcia väzieb. Väzba spája jeden alebo viac členov s jedným úlohu . Členmi môžu byť používateľské účty, servisné účty, skupiny Google a domény (napríklad G Suite).

Aké sú tri zložky politiky IAM? An SOM Framework možno rozdeliť do štyroch hlavných oblastí: Autentifikácia, Autorizácia, Správa používateľov a Centrálny archív používateľov. The komponenty IAM sú zoskupené do týchto štyroch oblastí.

Aká je v tomto ohľade politika IAM v AWS?

A politika je entita, ktorá po pripojení k identite alebo prostriedku definuje ich oprávnenia. Postupy sú uložené v AWS ako dokumenty JSON a sú pripojené k princípom ako založené na identite postupy v SOM . Môžete pripojiť identifikátor založený na identite politika na hlavného (alebo identity), ako je napr SOM skupina, užívateľ, príp úlohu.

Čo znamená IAM?

Skratka pre správu identity a prístupu, SOM odkazuje na rámec politík a technológií na zabezpečenie toho, aby správni ľudia v podniku mali primeraný prístup k technologickým zdrojom. Tiež sa nazýva správa identity (IdM), SOM systémy spadajú pod zastrešenie bezpečnosti IT.

Odporúča: