Ako zašifrujem tabuľku v mysql?
Ako zašifrujem tabuľku v mysql?

Video: Ako zašifrujem tabuľku v mysql?

Video: Ako zašifrujem tabuľku v mysql?
Video: How to Install MySQL (Database) & Workbench on Windows 10/11 | Download / Install MySQL - 2023 2024, Marec
Anonim

Začať šifrovanie a tabuľky , budeme musieť spustiť alter tabuľky názov_tabuľky šifrovanie ='Y', as MySQL nebude šifrovať tabuľky predvolene. Podporuje aj najnovší Percona Xtrabackup šifrovanie a môže zálohovať šifrované tabuľky . Namiesto toho môžete použiť aj tento dotaz: vyberte * zo schémy informácií.

Vzhľadom na to, je databáza MySQL šifrovaná?

sú Databáza MySQL súbory, ktoré sú uložené na disku zašifrované ? Nie MySQL štandardne nie zašifrovať jeho súbory. Nemáte jasno v tom, aký druh údajov si šifrovanie , ale zdá sa, že najlepším riešením vo vašom prípade by bolo stĺpcové šifrovanie Riešenie.

Podobne, aké šifrovanie používa MySQL pre heslá? AES_ENCRYPT() a AES_DECRYPT() sa považujú za kryptograficky najbezpečnejšie šifrovanie funkcie aktuálne dostupné v MySQL . Upozorňujeme, že funkcie SHA-2, DES a AES vyžadujú MySQL byť nakonfigurovaný s podporou SSL.

Len tak, mali by ste šifrovať svoju databázu?

nie, vy pravdepodobne by mal nie zašifrovať dáta . vy tiež môže chcieť zašifrovať databázu zálohy. A fyzicky zabezpečené a miestnosť a server sa nachádza v.

Koľko stojí MySQL?

MySQL Standard Edition (Web a koncoví používatelia) za 2 000,0 USD ročne. MySQL Enterprise Edition (Web a koncoví používatelia) za 5 000,0 USD ročne. MySQL Cluster Carrier Grade Edition (Web a koncoví používatelia) za 10 000,0 USD ročne.

Odporúča: