Kde je uložená databáza Postgres?
Kde je uložená databáza Postgres?

Video: Kde je uložená databáza Postgres?

Video: Kde je uložená databáza Postgres?
Video: How to Import Database(.sql) in PostgreSql 2024, Apríl
Anonim

Tradične konfiguračné a dátové súbory používané a databázy klastra sú uložené spolu v dátovom adresári klastra, bežne označovanom ako PGDATA (podľa názvu premennej prostredia, ktorá môže byť použitá na jej definovanie). Bežný umiestnenie pre PGDATA je /var/lib/ pgsql /údaje.

Okrem toho, kde sú uložené databázy Postgres Mac?

systém: MAC OS X 10.9. 9.4) toto je pod adresárom s názvom /Library/ PostgreSQL Ak tam pôjdete, otvorte priečinok s názvom ver. vášho PG a potom prejdite do priečinka údajov nájdeš svoje DB.

Následne je otázkou, kde sú dáta uložené v databáze? Vo vnútri a databázy , údajov je uložené do tabuliek. To je dôvod, prečo boli vytvorené tabuľky. Tabuľky sú najjednoduchšie objekty (štruktúry). údajov úložiská, ktoré existujú v a databázy . Napríklad obrázok vyššie je snímka obrazovky tabuľky, ktorá má uložené všeobecné informácie o niektorých autách.

V tomto ohľade, kde sú databázy PostgreSQL uložené Ubuntu?

PostgreSQL konfiguračné súbory sú uložené v /etc/ postgresql //hlavný adresár. Napríklad, ak nainštalujete PostgreSQL 9.5, konfiguračné súbory sú uložené v /etc/ postgresql /9.5/hlavný adresár.

Ako Postgres ukladá dáta?

PostgreSQL poskytuje dva odlišné spôsoby obchod binárne údajov . Binárne údajov môže byť uložené v tabuľke pomocou údajov zadajte byte alebo pomocou funkcie Veľký objekt, ktorá obchodoch binárne údajov v samostatnej tabuľke v špeciálnom formáte a odkazuje na túto tabuľku podľa ukladanie hodnotu typu oid vo vašej tabuľke.

Odporúča: