Čo je UserControl v asp net?
Čo je UserControl v asp net?

Video: Čo je UserControl v asp net?

Video: Čo je UserControl v asp net?
Video: ASP.NET Tutorial | ASP.NET Core Tutorial | What is ASP.NET? | ASP.NET | 2022 | Simplilearn 2024, Smieť
Anonim

Používateľské ovládacie prvky sa používajú na získanie kódu, ktorý sa v aplikácii používa viackrát. The užívateľské ovládanie potom je možné znova použiť v celej aplikácii. The užívateľské ovládanie je potrebné sa zaregistrovať na ASP . Net stránku pred použitím. Použit užívateľské ovládanie na všetkých stránkach v aplikácii, zaregistrujte ju na webe.

Tu, čo je UserControl?

A UserControl je samostatná, opakovane použiteľná časť stránky. Môžete vložiť kúsok strany do a UserControl a potom ho znova použite z iného miesta.

Podobne, čo je PostBack v sieti asp? PostBack je názov daný procesu predkladania an ASP . NET stránku na server na spracovanie. PostBack sa vykonáva, ak sa majú určité prihlasovacie údaje stránky skontrolovať s niektorými zdrojmi (napríklad overenie používateľského mena a hesla pomocou databázy).

Tiež viete, aké je použitie súboru.ascx v sieti asp?

A súbor s súbor ASCX rozšírenie je an ASP . NET Webové ovládanie používateľa súbor čo znamená Active Server Control Extension. v podstate súbory ASCX uľahčiť použitie rovnaký kód vo viacerých ASP . NET webové stránky, čo šetrí čas a energiu pri vytváraní webovej stránky.

Čo je zobrazenie formulára v asp net?

Úvod. The FormView ovládanie sa používa na zobrazenie jedného záznamu zo zdroja údajov. Je podobný ovládaciemu prvku Podrobnosti, s tým rozdielom, že namiesto riadkových polí zobrazuje šablóny definované používateľom. Väzba na ovládacie prvky zdroja údajov, ako sú SqlDataSource a ObjectDataSource.

Odporúča: