Čo je uložené v súbore Ntuser DAT?
Čo je uložené v súbore Ntuser DAT?

Video: Čo je uložené v súbore Ntuser DAT?

Video: Čo je uložené v súbore Ntuser DAT?
Video: How To Open .DAT File In Windows 11/10/8/7 PC or Laptop 2024, Smieť
Anonim

The ntuser . dat súbor obchodoch užívateľ informácie o profile používané na konfiguráciu systému Windows pre rôznych používateľov. Údaje v ntuser . dat sa skopíruje tam a späť medzi súbor a register systému Windows, databázu používanú systémom Windows na udržiavanie nastavení operačného systému a iného softvéru v počítači.

Kde teda nájdem súbor Ntuser DAT?

V profile každého používateľa NTUSER . dat súbor je vo všeobecnosti skrytý, ale môžete ho zobraziť tak, že ho odkryjete. Napísaním %userprofiles% otvorte aktuálny adresár používateľa a potom na páse s nástrojmi prejdite na kartu Zobraziť. V sekcii zobraziť/skryť skontrolovať box Skryté položky.

Po druhé, čo sa stane, ak odstránim Ntuser dat? Ako už bolo spomenuté, ntuser . dat je dôležitý súbor pre Windows, pretože obsahuje všetky vaše používateľské konfigurácie a nastavenia HKEY_CURRENT_USER. Odstraňuje sa súbor nespôsobí zlyhanie systému Windows, ale môcť spôsobiť zmiznutie všetkých konfigurácií alebo nastavení systému, ktoré sú zvyčajne zaznamenané v registri.

Tiež som sa spýtal, môžem odstrániť súbory denníka Ntuser DAT?

Nikdy by ste nemali vymazať tvoj NTUSER . súbor DAT . Pretože systém Windows závisí od toho, aby načítal vaše nastavenia a preferencie, odstraňovanie poškodilo by to váš používateľský profil. Keď budeš nabudúce log v, uvidíte výzvu, že Windows môcť neprihlás sa do svojho účtu.

Je Ntuser dat vírus?

NTUSER . DAT nie je a vírus , ale môžu byť infikované a vírus alebo malware. To je tak, keď ak NTUSER . Najčastejšie, NTUSER DAT chyby sa vyskytujú pri spustení počítača, pri spustení programu.

Odporúča: