Čo je použitie hardvérovej akcelerácie?
Čo je použitie hardvérovej akcelerácie?

Video: Čo je použitie hardvérovej akcelerácie?

Video: Čo je použitie hardvérovej akcelerácie?
Video: What is Hardware Acceleration and Why it Matters 2024, Smieť
Anonim

Existuje a hardvérová akcelerácia možnosť vo vlastnostiach zvuku je zapnutá Windows počítačov. Akýkoľvek konkrétny účel hardvér môže byť použité urýchliť, nech je to čokoľvek hardvér je určený pre. Zvuk a video sú dva najbežnejšie. –

Okrem toho, aké je použitie hardvérovej akcelerácie v prehliadači Chrome?

Pochovaný v Chrome nastavenie je spôsob povoliť hardvérovú akceleráciu , ktoré sa môžu alebo nemusia zlepšiť Chrome výkon na vašom počítači. Hardvérová akcelerácia umožňuje CPU presunúť niektoré úlohy vykresľovania a načítavania stránok do vášho systému GPU.

Podobne, čo robí hardvérová akcelerácia v Exceli? Hardvér grafika zrýchlenie inOffice umožňuje počítač hardvér na vykonávanie grafických funkcií na zvýšenie výkonu tak, aby sa používateľ stal príjemným zážitkom.

Okrem toho, čo je 2D hardvérová akcelerácia?

Počnúc systémom Android 3.0 (úroveň API 11), Android 2D vykresľovanie podpier potrubí hardvérová akcelerácia , čo znamená, že všetky operácie kreslenia, ktoré sa vykonávajú na skenovacom zariadení zobrazenia, používajú GPU. Kvôli zvýšeným potrebným zdrojom hardvérová akcelerácia , vaša aplikácia spotrebuje viac RAM.

Mám vypnúť hardvérovú akceleráciu?

bohužiaľ, hardvérová akcelerácia nefunguje vždy tak hladko ako to by mal . Softvér navrhnutý na využitie hardvér nerobí to dobre alebo nemôže bežať stabilne, ako to robí, keď používa iba CPU. Toto je bežný dôvod zakázať hardvérovú akceleráciu v možnostiach aplikácie, bohužiaľ, ale stáva sa to.

Odporúča: