Môžete používať Dokumenty Google v mobile?
Môžete používať Dokumenty Google v mobile?

Video: Môžete používať Dokumenty Google v mobile?

Video: Môžete používať Dokumenty Google v mobile?
Video: Using Google Docs on a Mobile Device 2024, Smieť
Anonim

Nové Mobilné Dokumenty Google budú byť sprístupnené používateľom v anglickom jazyku použitím Android Froyo a akýkoľvek iOS 3. To použitie to vy stačí nasmerovať kompatibilné zariadenie docs . google .com. Odtiaľ môžeš vytvoriť nový dokument alebo upraviť existujúci jeden jednoduchým stlačením Upraviť tlačidlo.

Môžem potom používať Dokumenty Google zadarmo?

Na rozdiel od programu Microsoft Word, Google Dokumenty je freetouse … Google Dokumenty je zadarmo pre priemerného používateľa.

Podobne, na čo sa používa služba Dokumenty Google? Používatelia Google Dokumenty môže importovať, vytvárať, upravovať a aktualizovať Dokumenty a tabuľky v rôznych fontoch a formátoch súborov, ktoré kombinujú text so vzorcami, zoznamami, tabuľkami a obrázkami. Google Dokumenty je kompatibilný s väčšinou prezentačného softvéru a aplikácií textových procesorov.

Ako si týmto spôsobom stiahnem aplikáciu Dokumenty Google?

Na telefóne alebo tablete s Androidom otvorte Google Dokumenty , Tabuľky alebo Prezentácie aplikácie . V súbore, ktorý chcete Stiahnuť ▼ , klepnite na Viac. Klepnite Stiahnuť ▼ . Súbor bude Stiahnuť ▼ do telefónu a zobrazí sa vám správa s upozornením.

Je služba Dokumenty Google pre iPhone bezplatná?

The Google Dokumenty aplikácia je zadarmo stiahnuť a nainštalovať do svojho iPhone . Google Dokumenty podporuje formáty docx,.docm.dot,.dotx,.dotm,.html, obyčajný text (.txt),.rtf a odtfile – všetky sú kompatibilné s MicrosoftWord, Open Office a inými aplikáciami na spracovanie textu.

Odporúča: