Môžem používať Dokumenty Google na iPhone?
Môžem používať Dokumenty Google na iPhone?

Video: Môžem používať Dokumenty Google na iPhone?

Video: Môžem používať Dokumenty Google na iPhone?
Video: Apple Pay? Как сделать, чтобы снова заработал #ApplePay 2024, Smieť
Anonim

vy môcť vytvoriť, zobraziť a upraviť dokumenty Google , ako aj Microsoft Word® súbory , s Google Dokumenty aplikácia pre iPhone a iPad.

Sú v tomto ohľade Dokumenty Google na iPhone zadarmo?

The Google Dokumenty aplikácia je zadarmo stiahnuť a nainštalovať do svojho iPhone . Google Dokumenty podporuje formáty docx,.docm.dot,.dotx,.dotm,.html, obyčajný text (.txt),.rtf a odtfile – všetky sú kompatibilné s MicrosoftWord, Open Office a inými aplikáciami na spracovanie textu.

Niekto sa môže tiež opýtať, existuje aplikácia pre Dokumenty Google? Google Dokumenty je Google brať na seba a textový procesor a a konkurenta aplikácie ako Microsoft Word alebo Apple's Pages. okrem toho Google poskytuje natívne aplikácie na vytváranie, úpravu a čítanie položiek Google Dokumenty pre iPhone, iPad a Android zariadení.

Okrem toho, môžem vytvoriť dokument na svojom iPhone?

Vytvorte súbor na vašom iPhone alebo iPad, otvorte Google Docs , Tabuľky alebo Prezentácie. Vyberte, či chcete použiť šablónu alebo vytvoriť nový dokument , tabuľkový procesor alebo prezentácia. Ak ty vytvoriť nový súbor, budete musieť zadať názov svojho súboru dokument , tabuľku alebo prezentáciu a potom klepnite na Vytvorte.

Môžete použiť Tabuľky Google na iPhone?

Tabuľky Google je Google posledný pokus vy prístup k nim online tabuľky appon your iPhone alebo iPad. bohužiaľ, Tabuľka Google , v súčasnosti implementovaný, nie je taký dobrý ako aplikácia od Microsoftu alebo Apple.

Odporúča: