Dokáže Windows čítať súbory HEIC?
Dokáže Windows čítať súbory HEIC?

Video: Dokáže Windows čítať súbory HEIC?

Video: Dokáže Windows čítať súbory HEIC?
Video: How To Do Stable Diffusion LORA Training By Using Web UI On Different Models - Tested SD 1.5, SD 2.1 2024, Apríl
Anonim

Rozšírenie obrázka HEIF umožňuje Windows 10 zariadení do čítať a písať súbory ktoré používajú High Efficiency Image Súbor (HEIF) formát . Takéto skenovanie súborov mať. heic alebo. Ak nie je nainštalovaný balík HEVC Video Extensions, použije sa rozšírenie HEIF Image Extension bude nemôcť čítať alebo napíšte.

Týmto spôsobom môžete otvárať súbory HEIC v systéme Windows?

vy Zobrazia sa miniatúry pre súbory HEIC v Súbor Prieskumník je zapnutý Windows 10 (resp Windows Prieskumník je zapnutý Windows 7) a budú otvorené v štandarde Windows Prehliadač fotografií. S nainštalovaným týmto nástrojom vy 'bude tiež môcť vložiť súbory HEIC priamo do Microsoft Kancelárske aplikácie.

Okrem toho, ako skonvertujem súbory HEIC na JPEG? Použite prevodník HEIC na JPG

  1. Stiahnite si CopyTrans HEIC pre Windows z nasledujúcej stránky:
  2. Nainštalujte program. Ak potrebujete pomoc, pozrite si tento rýchly návod:
  3. Otvorte priečinok obsahujúci vaše fotografie HEIC vyrobené v iPhone (funguje aj pre HEIC vyrobené spoločnosťou Nokia).
  4. Vyberte fotografiu, ktorú chcete previesť do formátu JPEG.
  5. To je všetko!

Môže teda systém Windows 10 čítať súbory HEIC?

Otvorené HEIC Obrázky s Apowersoft PhotoViewer Apowersoft Photo Viewer je prehliadač fotografií tretej strany, ktorý podporuje Formát súboru HEIC . Softvér je kompatibilný s Windows 10 , 8 a 7. Vy môcť nainštalujte kliknutím na tlačidlo Stiahnuť verziu pre počítač na webovej lokalite softvéru.

Dokáže Windows 10 konvertovať HEIC na JPG?

Tieto dva OS zjavne nemajú HEIC podpora. CopyTrans HEIC môže , však, konvertovať do JPG ale nie png. In Windows 10 CopyTrans HEIC môže fungovať ako doplnok, ktorý vám umožní otvoriť HEIC súbory pomocou Windows Prehliadač fotografií.

Odporúča: