Čo je offline útok?
Čo je offline útok?

Video: Čo je offline útok?

Video: Čo je offline útok?
Video: Den, který změnil svět. Co se přesně dělo 11. září 2001? 2024, Smieť
Anonim

Offline útoky sú útokov ktoré možno vykonávať bez takéhoto subjektu, napr. keď má útočník prístup k zašifrovanému súboru. Online entity môžu vykonávať dodatočné bezpečnostné kontroly, aby bol protokol bezpečnejší.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je offline útok na uhádnutie hesla?

Hádanie hesla je online technika, ktorá zahŕňa pokus o autentifikáciu konkrétneho používateľa do systému. Ako sa dozvieme v ďalšej časti: Prelomenie hesla odkazuje na an offline technika, pri ktorej útočník získal prístup k heslo hash alebo databáza.

Po druhé, ide o typ offline útoku? Offline útoky | Hackovanie systému. Offline útoky sa vykonávajú z iného miesta, ako je skutočný počítač, kde sa heslá nachádzajú alebo boli použité. Offline útoky zvyčajne vyžadujú fyzický prístup k počítaču a skopírovanie súboru s heslom zo systému na vymeniteľné médium.

Podobne sa môžete opýtať, čo je offline heslo?

Vysvetlenie. Offline heslo útoky sú, keď útočník testuje platnosť heslo pokusov. Iné ako hrubá sila, iné druhy offline heslo útoky zahŕňajú slovníkové útoky a útoky na dúhovú tabuľku.

Čo je vo všeobecnosti rýchlejšie offline útok heslom alebo online útok heslom?

Útočník na to použije počítač (alebo vylepšený počítač). heslá , vypočítajte hash a veľmi rýchlo ich porovnajte. Zatiaľ čo online útoky na heslá sú obmedzené rýchlosťou siete, offline útoky na heslá sú obmedzené iba rýchlosťou počítača, ktorý útočník používa na ich prelomenie.

Odporúča: