Čo je Apigw?
Čo je Apigw?

Video: Čo je Apigw?

Video: Čo je Apigw?
Video: Indila - Dernière Danse (Clip Officiel) 2024, Septembra
Anonim

The apigw príkaz vstúpi do režimu brány API, aby vytvoril alebo upravil bránu API. Použite č apigw príkaz na odstránenie brány API.

Na čo sa teda používa brána API?

An Brána API je server, ktorý je jediným vstupným bodom do systému. The Brána API často spracuje požiadavku vyvolaním viacerých mikroslužieb a agregovaním výsledkov. Dokáže prekladať medzi webovými protokolmi, ako sú HTTP a WebSocket, a webovo nepriateľskými protokolmi, ktoré sú použité interne.

Podobne, prečo potrebujeme bránu AWS API? The Brána AWS API funguje ako most medzi vašimi AWS služby a externé aplikácie. Overuje, spravuje a monitoruje API hovory z externých aplikácií a odovzdávajú ich AWS služby ako EC2 , DynamoDB-alebo as my budem diskutovať v tomto príspevku, AWS Lambda.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je brána API v AWS?

Brána API je AWS služba, ktorá podporuje nasledovné: Vytváranie, nasadzovanie a manažovanie aplikačného programovacieho rozhrania REST ( API ) na odhalenie koncových bodov HTTP backendu, AWS Lambda funkcie, prípadne iné AWS služby.

Čo je optimalizované API pre EDGE?

Hrana - optimalizované API sú koncové body, ku ktorým sa pristupuje prostredníctvom distribúcie CloudFront, ktorú vytvára a spravuje API Brána. predtým hrana - optimalizované API boli predvolenou možnosťou vytvárania API s API Brána.