Je Go potrebné v SQL?
Je Go potrebné v SQL?

Video: Je Go potrebné v SQL?

Video: Je Go potrebné v SQL?
Video: 30 глупых вопросов Data Engineer [Карьера в IT] 2024, Smieť
Anonim

2 odpovede. Nie sú prísne požadovaný - sú to len pokyny pre SQL Server Management Studio na vykonanie príkazov až do tohto bodu teraz a potom pokračujte. Ísť nie je T- SQL kľúčové slovo alebo čokoľvek - je to len inštrukcia, ktorá funguje v SSMS.

Podobne sa možno pýtať, na čo sa go používa v SQL?

The Ísť príkaz je použité do skupiny SQL príkazy do dávok, ktoré sa spoločne odošlú na server. Príkazy zahrnuté v dávke, to znamená súbor príkazov od posledného Ísť príkaz alebo začiatok relácie, musia byť logicky konzistentné.

Po druhé, čo je kľúčové slovo go v SQL? The kľúčové slovo GO používa SQL Server Management Studio a SQLCMD, aby znamenali jednu a iba jednu vec: Koniec dávky príkazov. V skutočnosti môžete dokonca zmeniť to, čo používate na ukončenie dávok, na niečo iné ako " Ísť ": Uvedená snímka obrazovky je možnosť v rámci SSMS, ktorú je možné konfigurovať.

je v SQL potrebná bodkočiarka?

Predvolene, SQL výpisy sú ukončené s bodkočiarky . Používate a bodkočiarka na ukončenie príkazov, pokiaľ ste (zriedkavo) nenastavili nový terminátor príkazov. Edit: v reakcii na tých, ktorí hovoria, že terminátory príkazov nie sú požadovaný od [konkrétne RDBMS], hoci to môže byť pravda, sú požadovaný podľa ANSI SQL Štandardné.

Kedy použiť begin a end v SQL?

ZAČIATOK a KONIEC kľúčové slová sa v Transact- SQL . ZAČIATOK a KONIEC sa používajú v Transact- SQL na zoskupenie množiny príkazov do jedného zloženého príkazu, takže kontrolné príkazy ako IF … ELSE, ktoré ovplyvňujú výkon iba jedného SQL vyhlásenie, môže ovplyvniť výkon celej skupiny.

Odporúča: