Obsah:

Ako robíte veľké písmená vo Photoshope?
Ako robíte veľké písmená vo Photoshope?

Video: Ako robíte veľké písmená vo Photoshope?

Video: Ako robíte veľké písmená vo Photoshope?
Video: Размен ЗАЭС и миф НАСТУПЛЕНИЯ - Чаплыга. Бахмут: слив Пригожина реален! В Украине склад инфляции США 2024, Smieť
Anonim

Komu zarobiť všetky veľké písmená a písmená , zadajte nový text alebo vyberte existujúcu text vrstva. Potom dvakrát kliknite na " Všetky Caps" miniatúra na palete efektov. Ak chcete previesť všetky malými písmenami písmená na malé veľké písmená (snímka obrazovky) použite akciu "Malé veľké písmená". Na obnovenie normálu kapitalizácia použite akciu "Normálne veľké písmená".

Ako teda robíte malé písmená vo Photoshope?

Naneste všetky čiapky alebo malé čiapky

  1. Vyberte typ, ktorý chcete zmeniť.
  2. Vykonajte jeden z nasledujúcich krokov: Kliknite na tlačidlo Všetky veľké písmená alebo Malé veľké písmená na paneli Znaky. Z ponuky panela Znaky vyberte Všetky veľké alebo Malé písmená. Značka začiarknutia označuje, že je vybratá možnosť.

Tiež viete, kde je panel znakov vo Photoshope? Prejdite do okna > Charakter . Ďalším spôsobom, s vybratým nástrojom Type Tool, je kliknúť na malý Charakter a Odsek panelov ikona prepínača na paneli možností: Kliknutím na ikonu Charakter a Odsek panelov prepínacia ikona.

Okrem toho, ako konvertujete malé písmená na veľké?

Zmena veľkých a malých písmen v programe MicrosoftWord

  1. Zvýraznite všetok text, ktorý chcete zmeniť.
  2. Podržte kláves Shift a stlačte F3.
  3. Keď podržíte Shift a stlačíte F3, text sa prepne zo správnych písmen (prvé písmeno veľké a ostatné malé), na veľké písmená (všetky veľké písmená) a potom na všetky malé písmená.

Ako zmeníte veľké písmená na malé v Exceli?

Do bunky B2 napíšte =PROPER(A2) a stlačte Enter. Tento vzorec prevedie názov v bunke A2 z veľké písmená správny prípad. Ak chcete previesť text na malými písmenami , namiesto toho zadajte=LOWER(A2). Použite =UPPER(A2) v prípadoch, keď potrebujete previesť text na veľké písmená , nahradenie A2 odkazom na príslušnú bunku.

Odporúča: