Obsah:

Ako napíšete veľké písmená vo Word Online?
Ako napíšete veľké písmená vo Word Online?

Video: Ako napíšete veľké písmená vo Word Online?

Video: Ako napíšete veľké písmená vo Word Online?
Video: How to Learn Slovak Online - 11 FREE Resources (Slovak Lesson) 2024, Smieť
Anonim

Alebo použite Slovné klávesová skratka, Shift + F3 v systéme Windows alebo fn + Shift + F3 pre Mac, ak chcete zmeniť vybratý text medzi malými písmenami, VEĽKÉ PÍSMENÁ alebo kapitalizácia každý slovo . Tip: Word Online , bohužiaľ, neobsahuje nástroj Change Case.

Okrem toho, ako zmením všetky veľké písmená na malé písmená vo worde online?

Ak chcete použiť klávesovú skratku na zmeniť medzi malými písmenami , VEĽKÉ PÍSMENÁ a Veľké písmená Každé Slovo , vyberte text a stláčajte SHIFT + F3, kým sa nepoužije veľkosť písmen, ktoré chcete.

Okrem toho existuje spôsob, ako písať veľké písmená vo všetkých slovách v programe Excel? Do bunky B2 napíšte =PROPER(A2) a stlačte Enter. Tento vzorec prevádza a meno v bunke A2 od veľké písmená na správny prípad. Konvertovať text na malé písmená zadajte namiesto toho = LOWER(A2). Použite =UPPER(A2) v prípadoch, keď potrebujete previesť text do veľké písmená , nahradenie A2 s a príslušný odkaz na bunku.

Ako teda písať veľké písmená vo Worde?

Zmena veľkých a malých písmen v programe MicrosoftWord

  1. Zvýraznite všetok text, ktorý chcete zmeniť.
  2. Podržte kláves Shift a stlačte F3.
  3. Keď podržíte Shift a stlačíte F3, text sa prepne zo správnych písmen (prvé písmeno veľké a ostatné malé), na veľké písmená (všetky veľké písmená) a potom na všetky malé písmená.

Ako napíšete veľké písmená vo Worde na Macu?

1) Vyberte text, či už samostatný slovo celý dokument. 2) Podržte Shift a stlačte F3. Môžete pokračovať v držaní klávesu Shift a kliknutím na kláves F3 sa presúvať veľké písmená , malé a veľké písmená, kým nezískate tú, ktorú chcete.

Odporúča: