Obsah:

Čo je klient Apollo?
Čo je klient Apollo?

Video: Čo je klient Apollo?

Video: Čo je klient Apollo?
Video: What Is Apollo? 2024, Smieť
Anonim

Klient Apollo je plne vybavený caching GraphQL zákazník s integráciami pre React, Angular a ďalšie. Umožňuje vám jednoducho vytvárať komponenty používateľského rozhrania, ktoré získavajú údaje cez GraphQL. Univerzálne kompatibilné, takže Apollo funguje s akýmkoľvek nastavením zostavy, akýmkoľvek serverom GraphQL a akoukoľvek schémou GraphQL.

Podobne, čo je Apollo GraphQL?

Apollo Klient je popredným JavaScriptovým klientom pre GraphQL . Je riadený komunitou a je navrhnutý tak, aby vám umožnil zostavovať komponenty používateľského rozhrania, ktoré sa s nimi spájajú GraphQL údaje, buď pri zobrazovaní údajov, alebo pri vykonávaní mutácií, keď sa vyskytnú určité akcie.

Možno sa tiež opýtať, čo je databáza Apollo? The Databáza Apollo engine je základná nízkoúrovňová technológia, ktorá je zodpovedná za čítanie, zápis a aktualizáciu DBF/Xbase databázy súbory, indexy a súbory poznámok. Je súčasťou dodávky Apollo Vložené a Apollo Server.

Po druhé, čo je motor Apollo?

Motor Apollo je jednoducho integrovateľná cloudová služba, ktorá poskytuje hlboký prehľad o GraphQL API. Motor využíva primárne výhody GraphQL na poskytovanie funkcií, ako je ukladanie do vyrovnávacej pamäte, sledovanie vykonávania dotazov a sledovanie chýb na úrovni poľa.

Ako spustím server Apollo?

Začnite so serverom Apollo

  1. Krok 1: Vytvorte nový projekt.
  2. Krok 2: Nainštalujte závislosti.
  3. Krok 3: Definujte svoju schému GraphQL.
  4. Krok 4: Definujte svoju množinu údajov.
  5. Krok 5: Definujte prekladač.
  6. Krok 6: Vytvorte inštanciu ApolloServer.
  7. Krok 7: Spustite server.
  8. Krok 8: Vykonajte svoj prvý dotaz.

Odporúča: