Aké je použitie ModelState v MVC?
Aké je použitie ModelState v MVC?

Video: Aké je použitie ModelState v MVC?

Video: Aké je použitie ModelState v MVC?
Video: Septolete extra. V tvojom hrdle je tvoja sila. 2024, Smieť
Anonim

Mvc . Ovládač. The ModelState predstavuje kolekciu párov mien a hodnôt, ktoré boli odoslané na server počas testu POST. Obsahuje tiež kolekciu chybových hlásení pre každú odoslanú hodnotu.

Podobne, aké je použitie ModelState IsValid v MVC?

ModelState . Je platné vám povie, ak existuje Model boli pridané chyby ModelState . Predvolená hodnota Model binder pridá nejaké chyby pre problémy s konverziou základných typov (napríklad predanie nečísla pre niečo, čo je "int"). Môžete sa zaľudniť ModelState úplnejšie na základe akéhokoľvek overovacieho systému, ktorý používate.

Tiež viete, čo je stav modelu v sieti asp? A ModelState je kolekcia párov názvov a hodnôt odoslaných na server počas požiadavky POST. Obsahuje tiež kolekciu chybových hlásení pre každú hodnotu. The Modelstate predstavuje chyby overenia v odoslaných hodnotách formulára HTML.

Podobne sa kladie otázka, aký je význam ModelState IsValid?

ModelState . Je platné označuje, či bolo možné naviazať prichádzajúce hodnoty z požiadavky na Model správne a či boli počas procesu porušené nejaké výslovne špecifikované pravidlá overovania Model proces viazania. Vo vašom príklade, Model ktorý je viazaný je typu triedy Encaissement.

Koľko typov validácie existuje v MVC?

dva

Odporúča: