Ako zmením formát Datepicker v bootstrape?
Ako zmením formát Datepicker v bootstrape?

Video: Ako zmením formát Datepicker v bootstrape?

Video: Ako zmením formát Datepicker v bootstrape?
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Smieť
Anonim

Choďte na linku 1399 a nájdite formát : 'mm/dd/rrrr'. Teraz môžeš zmeniť dátum formát tu. Choďte na linku 1399 a nájdite formát : 'mm/dd/rrrr'. Teraz môžeš zmeniť dátum formát tu.

Ako zmením formát Datepickera, keď si to uvedomím?

V predvolenom nastavení dátum formát používateľského rozhrania jQuery Nástroj na výber dátumu je USA formát mm/dd/rr, ale môžeme ho nastaviť na vlastné zobrazenie formát , napr.: pre európske dátumy dd-mm-yyyy atď. Riešením je použiť výber dátumu možnosť dateFormat…a na to použite nasledujúci kód zmeniť a formát s možnosťou dateFormat.

Podobne, ako používate nástroj na výber dátumu? The zberač dátumu je viazaný na štandardné vstupné pole formulára. Zamerajte sa na vstup (kliknite alebo použitie kláves tabulátora) na otvorenie interaktívneho kalendára v malom prekrytí. Vyber dátum , kliknite na iné miesto na stránke (rozostrite vstup) alebo zatvorte stlačením klávesu Esc. Ak dátum Ak sa zvolí, spätná väzba sa zobrazí ako hodnota vstupu.

Okrem toho, má bootstrap Datepicker?

Bootstrap - zberač dátumu poskytuje flexibilný zberač dátumu widget v Bootstrap štýl. Verzie sú inkrementované podľa semver.

Ako získam aktuálny dátum v Datepiceri?

Nastaviť aktuálny dátum v ovládaní ktorého používateľské rozhranie jQuery zberač dátumu zviazať, použite metódu setDate(). Pass dátum objekt, ktorý je potrebné nastaviť ako argument metódy setDate(). Ak ho chcete nastaviť na aktuálny dátum potom môžeš prejsť' dnes “ako argument.

Odporúča: