Dokáže iPhone 6 čítať značky NFC?
Dokáže iPhone 6 čítať značky NFC?

Video: Dokáže iPhone 6 čítať značky NFC?

Video: Dokáže iPhone 6 čítať značky NFC?
Video: No supported app for this NFC tag samsung 2024, Smieť
Anonim

ios . iOS 11 umožňuje iPhony 7, 8 a X až čítať značky NFC . iPhony 6 a 6S môže použité na výrobu NFC platby, ale nie do čítať značky NFC . Povoľuje len Apple NFC tagy byť čítať aplikáciami – neexistuje žiadna natívna podpora čítanie značiek NFC , zatiaľ len.

Navyše dokáže iPhone čítať značky NFC?

Len iPhone 7, iPhone 8 a iPhone X podporuje čítanie značiek NFC ; a iPhone 6 a skôr robí nepodporované čítanie značiek NFC . Kým iPhone 6 robí mať NFC na podporu Apple Pay sa spoločnosť Apple rozhodla nepovoliť iPhone 6 až čítať značky NFC . Na používanie je potrebná aplikácia NFC SDK pre iOS.

Tiež, ktoré telefóny iPhone majú povolenú funkciu NFC? The iPhone 6 a iPhone 6 Plus boli prvé Apple iPhone mobilné telefóny s Technológia NFC vstavaný. Kým však môžete použiť NFC v iPhone 6/6S na uskutočňovanie platieb ich nemôžete a nikdy nebudete môcť použiť na čítanie NFC Tagy. Je tu niekoľko dôležitých poznámok.

Ľudia sa tiež pýtajú, má iPhone 6 NFC?

Áno, oboje iPhone 6 a iPhone 6 Plus majú NFC (Near Field Communication). Obe zariadenia používajú NFC pre novú službu mobilnej peňaženky Apple Pay. iPhone 6 používatelia môžu používať Apple Pay priložením svojho zariadenia na platobné terminály umiestnené u zúčastnených obchodníkov, aby mohli elektronicky platiť za transakcie v obchode.

Otvorí Apple NFC?

Apple's zamknúť NFC rozdvojil trh. Kým ktokoľvek môcť prístup NFC iba na zariadeniach s Androidom Apple mal prístup k NFC oniPhone.

Odporúča: