Čo je to uzol v HTML?
Čo je to uzol v HTML?

Video: Čo je to uzol v HTML?

Video: Čo je to uzol v HTML?
Video: Jennifer Lopez - Ain't Your Mama (Official Video) 2024, Smieť
Anonim

A " uzol “, v tomto kontexte je jednoducho an HTML element. "DOM" je stromová štruktúra, ktorá predstavuje HTML webovej stránky a každý HTML prvok je " uzol ". Pozri Document Object Model (DOM). Konkrétnejšie " Uzol " je rozhranie, ktoré je implementované viacerými ďalšími objektmi vrátane "dokumentu" a "prvku".

Čo je potom textový uzol v HTML?

Všetky viditeľné HTML text na stránke (okrem text v prvkoch formulára alebo vlastných vložených objektoch) je in textové uzly . Napríklad div je ELEMENT uzol ktoré môžu obsahovať dieťa uzly . Tie deti uzly môže byť iný ELEMENT uzly alebo môžu byť TEXTové uzly alebo KOMENTÁR uzly alebo iné druhy uzly.

Tiež viete, považuje sa značka HTML za uzol? A HTML prvok je a uzol . A XML element je a uzol.

Podobne sa môžete opýtať, čo je uzol v kódovaní?

Uzol (computer science) z Wikipédie, bezplatnej encyklopédie. A uzol je základná jednotka dátovej štruktúry, ako je prepojený zoznam alebo stromová dátová štruktúra. Uzly obsahujú údaje a môžu tiež odkazovať na iné uzly . Prepojenia medzi uzly sa často implementujú pomocou ukazovateľov.

Čo je typ uzla?

nodeType vlastnosť je celé číslo, ktoré identifikuje čo uzol je. Rozlišuje rôzne milý z uzly od seba navzájom, ako sú prvky, text a komentáre.

Odporúča: