Môžeme použiť DDL v uloženej procedúre?
Môžeme použiť DDL v uloženej procedúre?

Video: Môžeme použiť DDL v uloženej procedúre?

Video: Môžeme použiť DDL v uloženej procedúre?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Smieť
Anonim

vy môcť použiť iba DDL KOMENTÁR vyjadrenia v a uložená procedúra . Nemôžete zadať príkazy DML COMMENT, ktoré sú obmedzené na vložené aplikácie SQL, na získanie komentárov pre databázové objekty, stĺpce tabuľky a parametre.

Podobne sa ľudia pýtajú, môžeme použiť DDL v postupe?

DDL výpisy nie sú povolené Postupy (PLSQL BLOCK) PL/SQL objekty sú predkompilované. Na druhej strane, DDL (Data Definition Language) príkazy ako CREATE, DROP, ALTER príkazy a DCL (Data Control Language) príkazy ako GRANT, REVOKE môcť zmeniť závislosti počas vykonávania programu.

Môžeme tiež písať príkazy DDL vo funkciách v Oracle? Nie DDL povolené: A funkciu volali zvnútra a SQL príkaz je obmedzené voči DDL pretože DDL vydá implicitný záväzok. Nemôžete vydať žiadne DDL vyhlásenia zvnútra a Funkcia PL/SQL . Obmedzenia voči obmedzeniam: Nemôžete použiť a funkciu v kontrolnom obmedzení vytváracej tabuľky vyhlásenie DDL.

Okrem toho, dá sa DDL použiť v PL SQL?

2 odpovede. Ako sa píše v dokumentácii: Len dynamický SQL môže vykonávať nasledujúce typy príkazov v rámci PL / SQL jednotky programu: Jazyk definície údajov ( DDL ) príkazy ako CREATE, DROP, GRANT a REVOKE.

Môžeme vytvoriť tabuľku v uloženej procedúre?

In a uložená procedúra vy môže vytvárať a tabuľky alebo zobraziť. The stolová plechovka byť dočasný, v -Pamäť tabuľky (pozri VYTVORIŤ TABUĽKU ). Na to sa však potom nemôžete odvolávať tabuľky alebo zobraziť v rámci toho istého uložená procedúra . The VYTVORIŤ POSTUP / ZMENIŤ POSTUP zostaví všetky príkazy SQL SELECT a DML.

Odporúča: