Čo je oddeľovač v uloženej procedúre?
Čo je oddeľovač v uloženej procedúre?

Video: Čo je oddeľovač v uloženej procedúre?

Video: Čo je oddeľovač v uloženej procedúre?
Video: How to Scarify your Lawn and Reduce Thatch using an Allett Mower 2024, Smieť
Anonim

Definujete a DELIMITER povedať klientovi mysql, aby spracoval príkazy, funkcie, uložené procedúry alebo spúšťa ako celý príkaz. Normálne v. sql súbor nastavíte inak DELIMITER ako $$. The DELIMITER príkaz sa používa na zmenu štandardu oddeľovač príkazov MySQL (t.j.;).

Aké je použitie oddeľovača v uloženej procedúre?

Oddeľovače môže byť použité keď potrebujete definovať uložené procedúry funkciu, ako aj na vytváranie spúšťačov. Predvolená hodnota oddeľovač je bodkočiarka. Môžete zmeniť oddeľovače vytvárať postupy a tak ďalej.

Následne je otázkou, čo je definátor v uloženej procedúre? Všetky uložené programy ( postupy , funkcie a spúšťače) a zobrazenia môžu mať a DEFINER atribút, ktorý pomenúva účet MySQL. Ak DEFINER atribút je vynechaný z a uložené definícia programu alebo zobrazenia, predvoleným účtom je používateľ, ktorý vytvára objekt.

Čo je teda oddeľovač v SQL?

Pri správe databáz požadujeme vytvárať súbory s údajmi uloženými v DBMS na mnohé účely. The oddeľovač je postava v SQL ktorý sa používa na oddelenie údajových položiek v databáze. Identifikuje začiatok a koniec reťazca znakov.

Čo je procedúra MySQL?

A postup je podprogram (ako podprogram) v bežnom skriptovacom jazyku, uložený v databáze. V prípade MySQL , postupy sú zapísané v MySQL a uložené v MySQL databáza/server. A Postup MySQL má názov, zoznam parametrov a príkaz(y) SQL.

Odporúča: