Čo je to Data Oxford slovník?
Čo je to Data Oxford slovník?

Video: Čo je to Data Oxford slovník?

Video: Čo je to Data Oxford slovník?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Apríl
Anonim

/ˈdæt??/ 1 (používané ako podstatné meno v množnom čísle v technickej angličtine, keď jednotné číslo je datum) [nespočítateľné, množné číslo] fakty alebo informácie, najmä keď sa skúmajú a používajú na zisťovanie vecí alebo na prijímanie rozhodnutí Toto údajov bol zozbieraný zo 69 krajín.

Otázkou tiež je, čo myslíte dátovým slovníkom?

A dátový slovník je súbor alebo množina súborov, ktorá obsahuje metadáta databázy. The dátový slovník obsahuje záznamy o iných objektoch v databáze, ako napr údajov vlastníctvo, údajov vzťahy k iným objektom a iné údajov . The dátový slovník je kľúčovým komponentom každej relačnej databázy.

Tiež viete, sú to tieto údaje alebo tieto údaje? Teoreticky av súlade s pravidlami latinskej gramatiky a tradičnej angličtiny, údajov je podstatné meno v množnom čísle (napr. Tieto údaje sú mätúce“). však údajov sa dnes bežne považuje za nespočetné hromadné podstatné meno, najmä v každodennom používaní (napr. „Toto údajov je mätúce“).

Tiež viete, aký je úplný význam údajov?

Údaje ako všeobecný pojem sa vzťahuje na skutočnosť, že niektoré existujúce informácie alebo znalosti sú reprezentované alebo kódované v určitej forme vhodnej na lepšie využitie alebo spracovanie. Surové údajov ("nespracované údajov ") je zbierka čísel alebo znakov predtým, ako ju výskumníci "vyčistili" a opravili.

Je výraz údaje v jednotnom alebo množnom čísle?

To je určite prípad slovné údaje . Ako je uvedené v Publikačnej príručke (str. 96), slovo dátum je jednotného čísla , a slovné údaje je množné číslo . Množné číslo podstatné mená brať množné číslo slovesá, tak údajov by mal nasledovať a množné číslo sloveso.

Odporúča: