Obsah:

Ako funguje databáza Salesforce?
Ako funguje databáza Salesforce?

Video: Ako funguje databáza Salesforce?

Video: Ako funguje databáza Salesforce?
Video: What is Salesforce? | Salesforce in 7 Minutes | Introduction to Salesforce | Simplilearn 2024, Smieť
Anonim

Čo je a databázy v Salesforce ? A Databáza v Salesforce je definovaný ako organizovaná kolekcia objektov, kde každý objekt obsahuje nejaké informácie. Údaje je uložené vo forme databázy tabuľky pre ľudí, veci, kontakty atď., ktoré sú dôležité pre akýkoľvek projekt v budúcnosti.

Okrem toho, dá sa Salesforce použiť ako databáza?

The Databáza Salesforce Salesforce beží na platforme Force.com, ktorá poskytuje výkonnú reláciu databázy . Vo vzťahu databázy , údaje sú uložené v tabuľkách. Každá tabuľka sa skladá z ľubovoľného počtu stĺpcov, ktoré predstavujú konkrétny typ údajov (napríklad dátum alebo číslo).

Po druhé, čo je backendová databáza Salesforce? Salesforce platforma je postavená na Oracle backend databázy , nielen, ale zhluk databázy . Postavili nad tým vrstvu abstrakcie a vy k nej nemáte prístup databázy priamo, ale použite ich databázy otázky (soql) Viac informácií tu Multi Tenant Architecture - developer.force.com.

Čo sa týka tejto, akú databázu používa Salesforce 2019?

Oracle CX môže konkurovať Salesforce , ale Používa Salesforce niektoré z Oracle databázy vlastnosti – menovite samozaisťovacie a samoopravné vlastnosti – na zlepšenie jeho konečného produktu. Aby som bol spravodlivý, Salesforce využíval aj PostgreSQL a niekoľko ďalších jazykov, ale väčšina jeho platformy beží na Oracle databázy.

Ako môžem zadať dopyt do databázy v Salesforce?

Vykonajte dopyty SOQL alebo vyhľadávania SOSL na paneli Editor dopytov v Konzole pre vývojárov

  1. Zadajte dopyt SOQL alebo vyhľadávanie SOSL na paneli Editor dotazov.
  2. Ak chcete namiesto údajových entít dotazovať entity nástrojov, vyberte Použiť API nástrojov.
  3. Kliknite na tlačidlo Vykonať.

Odporúča: